Post view

Видове вулви по Jackobson

Типовете полови органи са изключително разнообразни и различни, въпреки общите си анатомични структури и физиологично предназначение. Половите органи на жената се отличават по редица параметри - размер на влагалище (дължина, ширина, височина), положение и големина на клитор, размер и форма на срамните устни, степен на увлажняемост на влагалището, равнина на половите органи и т.н. По този повод L.D.Jackobson, прави класификация на гениталиите на жената.
Първачка - полов орган, който не е имал още полови взаимоотношения (гениталиите на момичето-девица).
Дивачка - полов орган с разтеглива девствена ципа, която се съхранява до раждането.
Чилийка - полов орган на момиче, без девствена ципа. Среща се в Индия, Бразилия, Чили. Обяснява се с това, че майката в тези страни толкова енергично подмива малкото момиче, че хименът се оказва напълно унищожен още в ранно детство.
Ева - вулва с голям клитор (6-8 см и повече); жените с такъв клитор са по-чувствителни, но по-ниско интелигентни. Разбира се, от всяко правило си има изключения.
Милка - вулва с клитор, разположен близко до входа на влагалището, който при полов акт с мъж, се търка в пениса на партньора. Жените тип "Милка" са най-лесно задоволяваните жени, тъй като те почти нямат нужда от ласки за достигане на оргазъм.
Павиан - вулва с високо разположен клитор. При полов акт такава вулва се възбужда най-трудно, тъй като при съвокупления, клиторът се търка в различни части на тялото на пратньора, с което се снижава значително чувствителността му.
Реката - вулва с обилно отделяне на воднисти секрети по време на възбуда на жената, което често е причина да се отхвърли жената от полово сношение, тъй като предизвиква неприятно усещане в половите партньори.
Костилка - недоразвити плоски гениталии с инфантилни срамни устни. Среща се като правило при жените с тесен таз, като обикновено тези жени имат ниско разположени полови органи. Счита се, че костилката е една от най-непривлекателните вулви за сексуалните партньори.
Маймуна - половият орган на жената е с много дебел клитор, дълъг между 3 и 7 сантиметра. Наречен е така, тъй като в повечето женски маймуни, клиторът е около 7 сантиметра.
Готендотски предник - това е полов орган на жена с много развити малки срамни устни, които закриват входа на влагалището и висят повече от големите срамни устни.
Княгиня - счита се за най-красивия женски полов орган с добре развит клитор, малки срамни устни във вид на розов цвят над входа на влагалището. Това са и най-удобните за сношение полови органи на жената, без значение на поза, възбудимост, партньори. При добър хормонален баланс, жената с вулва тип "Княгиня" е способна да получава многократни оргазми, с или без партньор. Като тип се среща повечето при жените практикуващи лесбийска любов, при жени с пълни бедра, развити гърди, широк таз.
Монголски тип - това е тясна вулва, с къси срамни устни, малък клитор, обикновено входа на влагалището зее, вижда се, но проникването е трудно, често болезнено. Влагалището е плитко, леко широко.

angel 05.04.2013 0 3073
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
angel
Welcome in our social network - Добре дошли в социалната мрежа FLAMINGO
Rate
2 votes
Actions
Recommend