Post view

Как да си изберем точния презерватив?

Много е важно презерватива който ползвате да е  подходящ размер,но това никак  не е лесна задача, особено ако пенисът ви е по-голям от средния. Съществува голямо разнообразие от презервативи за по-надарени мъже.Но трябва да сте сигурни, че презервативът няма да ви е прекалено хлабав или прекалено стегнат в основата това е много важно.за да не получите голям дискомфорт . Има няколко начина да откриете този, който ще е най-подходящ за вас.

Много клиенти са ме питали вапроса ''Има ли размери при презервативите."3139bffaa7076ff3452d1702291c9952.jpg

Ширина срещу дебелина
Когато мъжете по време на секс използват неподходящ размер презерватив, обикновено се чувстват доста дискомфортно. Ако пенисът ви е по-широк в основата, през цялото време ще чувствате стегнатост,  която ще развали удоволствието от секса. Тук говорим по-скоро за обиколка, отколкото за дължина, но и в двата случая не е засегнат само комфорта. С презерватив, който е по-широк от обиколката на вашия пенис можете да се чувствате удобно, но остава риска от неговото изхлузване и така да не успеете да предпазите партньорката си от бременност или и двамата от полово предавани болести.
Ако обиколката на пениса ви е под 15 сантиметра, се препоръчва използването на стандартен презерватив. В случай, че пенисът ви повече около 16 сантиметра в обиколк и същевременно  е и по- дълъг, то можете да прибегнете до Amor XXL. Не забравяйте, че за да бъде ефективен презерватива, той трябва плътно да прилепне към основата на пениса и да задържа семенната течност в резервоарчето на неговия връх.

Ето ви един савет как да  измерите пениса си?
Като измерите точно дебелината и дължината на своя пенис, вече ще знаете кой тип презерватив ще е най-подходящ за вас. Това може да се направи съвсем лесно. Можете да го направите сам,но ще е много по забавно ако извикате някой ваш партньор.
Намерете шивашки метър. Използва се лесно заради неговата гъвкавост. Ако не разполагате с такъв вземете парче лента. Увийте я около най-дебелата част на пениса си и после я нанесете върху обикновена линийка. Измерването на дължината се прави по същия начин, но лентата или линийката се поставят в основата на слабините. Когато получите точните мерки, ще сте наясно, кой е  презерватива, с който ще се чувствате комфортно и безопасно. От всички размери съществуват и различни модификации на оребряване, допълнителни стимулации чрез промяна на релефа и т.н. Тук  вече е момента да експериментирате и да усетите кой модел ще донесе повече удоволствие на вас и вашата половинка.

5c18008def598692477a17bf49408ef2.jpg

                                                                                                                                37586beb565f579114992bbd2bc8fc64.jpg                                                                                                                                                                                   Презервативи от естествен каучуков латекс,               

екстра-тънка дебелина на стените,

естествен цвят, гладки,широчина 52 мм,

с резервоар, лубрикирани, електронно тествани.

                                                                                 Презервативи от естествен каучуков латекс,

                                                                                 естествен цвят, релефни, широчина 52 мм,

                                                                                 с резервоар, лубрикирани, електронно тествани

                                                     Материал:Латекс                                                                                                                                                 Производител:AMOR

                                                      Това са нашите предложения заповядайте тук или в нашите магазини за да откриете и още много от нашите предложения.

                              
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Jesica 19.09.2014 0 1355
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
Jesica
Бургас, ул. Иван Вазов 69, всеки ден от 10.00 до 02:00
19.09.2014 (2350 days ago)
Rate
1 votes
Actions
Recommend