Post view

Ревю от The Captain

Ревю от The Captain

Какво беше първото ви впечатление от продукта изпратен до вас ? На вид и усещане, както и предположенията Ви за това как ще се използва.

-Когато за първи път видях Bathmate,не бях сигурен за какво точно е това. Мислех, че е за помощ на ерекцията или за уголемяване на пениса, но кутията не казва за какво е. Отделно от съмненията за какво е продукта, опаковката беше добра. Това със сигурност изглежда като професионално направен продукт.Предполагам, че ако някой търсил подобен продукт е търсил из сайтовете за секс играчки. The Bathmate изглежда като лимонадена бутилка с бутало прикрепено към нея - не е задължително секси, но аз трябва да кажа, че бях заинтрегуван. Синият цвят е приветлив. Това е мoже би нещото, което спря да изглежда като медицинско устройство. Инструкциите изглеждат достатъчно ясно, но аз все още не съм наясно каква е целта на продукта. Можех да го проверя в интернет, но реших да го изпробвам за да видя какво ще се случи.


Каква беше стоката в действие?

-Съгласно указанията, продукта може да се използва под душа или във вана. Реших да го пробвам първо в банята. Следвах инструкциите точно. Въпреки, че не се чувства в началото използването на Bathmate ми даде незабавна ерекция. Инструкциите казват да се напълни с вода, след това се поставя на пениса. Когато изпомпвах Bathmate за създаване на вътрешен вакуум, натиска на тазова кост е доста силен. Правех го в продължение на 5 минути и продължих да се къпя нормално. След този период, теглото на водата в устройството натежава надолу и се допуска известно количество въздух в него, което води до загуба на вакуум. Напълних я и започнах отново. Но в областа на пениса чувствах лека синина, така че аз само го държах в продължение на няколко минути. Погледнах Bathmate в интернет. Сайта на Bathmate казва, че "Революционно устройство за общото здраве на пениса". Тя също е устройство за уголемяване и помага с ерекцията. Има аксесоари, достъпни за използване в банята като каишка,която ще го спре да виси и да се счупи помпата.
В продължение на една седмица ползвах Bathmate под душа с което придобих най-малко 1 см. към пенисът си (има сантиметър на помпата) и също стана по-дебел. Въпреки, че налягането все още е силно всеки път, когато го използвам, то не боли както първият път и дори въобще не се забелязва. Аз също пробвах Bathmate във ваната. Това е много по-удобно и ми позволява да се отпусна и да забравя за нея. В продължение на 10 мин. не е имало загуба на вакуум и така не ми се е налагало да започвам отново. В края на десет дневния период получих 2.5 см. уголемяване, но аз не мога да кажа, дали се запазва при неизползване на устройството


Кара ли ви продукта да се чувствате секси?

-The Bathmate не ме кара да се чувствам особено секси. Имах чувството, че участвам в сексуален акт, а не научно изследване. В някои от случаите, в които съм го използвал съм се възбуждал и съм бил готов за забавление. В други случаи ерекцията ми утихва и аз продължавах с ежедневието си. Предполагам, че това е като да си взема пениса на фитнес.


Какви са реакциите за постигнатото от продукта, лични и на партньора ви?

-Моята партньорка беше заинтрегувана от Bathmate и тя казва, че усеща моят пенис малко по-голям. Но това ще отнеме малко повече време отколкото теста позволява да бъде сигурен.


Някакви други коментари?

-Никога не съм мислел за използване на какъвто и да е удължител или устройство за помощ на рекецията. Но ще продължа да ползвам продукта за няколко месеца напред, за да видя какъв ще е ефекта в дългосрочен план.


Как може продукта да бъде подобрен?

-На първо място, опаковката може да бъде по-ясна за какво служи устройството. Сайта е чист и информативен, затова не знам защо на опаковката не е съвсем не ясно, освен ако има някои правила за рекламирането на устройствата за удължаване на пениса. Мисля, че ергономичния и атропометичния дизайн е отличен. Също мисля, че лентата за шията трябва да бъде включена към устройството, а не да се плаща допълнително.


Бихте ли препоръчали продукта на приятел?

-Все още не знам дали бих препоръчал продукта на приятел. Мисля, че трябва да го използвам известно време за подобряване на пениса ми в продължение на няколко месеца.


Имате ли някакви горещи съвете за ползването на продукта?

-Определено ще кажа, че във ваната е по-ефективно отколкото под душа. По-комфортно е и продукта е по-добър. За по-голямата част от времето не го чувствах като секс играчка, а като устройство за подобряване. Ако не ви постави в настроение, вие няма да можете да постигнете нищо с него. Веднага след като го свалите, имате прилична ерекция, така че да сте готови за действие. Мислех да пробвам да използвам Bathmate като играчка за стимулиране, но няма възможност да се стимулира, докато го използвате.


Какъв рейтинг ще дадете на продукта до 5?

- 4

Ревю от Mike and Vicky

Какво беше първото ви впечатление от продукта изпратен до вас ? На вид и усещане, както и предположенията Ви за това как ще се използва.

-Когато за първи път отворих пакета, трябваше да направя двойна проверка. Кутията има снимки на продукта, но не ми приличаше на нищо свързано със секс играчки. Той имаше снимки от двете страни на кутията, но все пак изглежда дискретно. Това е много добре проектирана кутия и прави продукта да изглежда от високо качество. Погледнах в тези неща в миналото но никога не съм харесвал всички, но това е на водна основа за засмукване на въздуха, така че бях много развълнуван за използването на Bathmate.

Какъв беше продукта в действие?

-Четох инструкциите първо за да съм сигурен, че го използвам правилно, те са много лесни за разбиране. Важно е да бъде под душа в продължение на 5 минуити така че твоите тестеси са в спокойно състояние. Използването на The Hercules създава вакуум, който веднага мога да почувствам стречинга върху пениса ми. През 15-те минути се препоръчва да го изпомпвате около 5 пъти с мярката на Hercules, но можете да следите разтягането на пениса.


Кара ли ви продъктът да се чувствате секси?

-Този продукт не е нещо, което ще ме накара да се почувствам секси или да ме постави в настроение за секс. С нетърпение очаквам да продъжа да използвам този продукт и да видя колко наистина има разлика във времето. Мисля, че наистина ви кара да се чувствате по-уверен сексуално.


Какви са реакциите за постигнатото от продукта, лични и на партньора ви?

-След използването на Hercules, пенисът ми надхвърли размера си дори след оргазъм. Тя също има много приятно усещане след употреба, започнах да се наслаждавам на себе си след това.


Някакви други коментари?

-Бях много скептичен към тези продукти, преди използването на Bathmate Hercules. Трябва да кажа, че този начин по който работи с използването на вода прави наистина различно преживяването. Не е неприятно да се използва и можете определено да усетите работата и да забележете действията на продукта. АКО ИСКАТЕ ПЕНИС ПОМПА, ТОВА ТРЯБВА ДА Е ПРОДУКТА, КОЙТО ДА СИ ЗАКУПИТЕ!


Как може продукта да бъде подобрен?

-Не мисля, че този продукт се нуждае от каквото и да е подобрение. Кутията и опаковката са с добро качество и са информативни.


Бихте ли препоръчали този продукт на приятел?

-Да, да и да. Ако искате пенис помпа, купете си Bathmate.


Имате ли някакви горещи съвети за използване на този продукт?

-Определено си дайте половин час във ваната или под душа, след това едни изключителни 30 минути за забавление.


Какъв рейтинг ще дадете на продукта до 5?

-4


Hydromax - X30 Brilliant - http://bathmatedirect.com/store/product/hydromax-x30-red/


Информация: Hydromax Bathmate X30 е най-добрата в хидротехлогиите за уголемяване и заздравяване на пениса.
Размер: 29 см. височина (некомпресирани), на 22 см. височина (при пресоване), диаметър 5 см.


Въвеждаме нашата нова революционна концепция за развитие на пениса. The X30 е най-добрата в Hydromax Bathmate пенис хидро-технологии за развитие и здраве. Той прави всичко, Bathmate Hercules прави и повече.

HYDROMAX Генерира до 35% повече от силата на всмукване от Bathmate благодарение на уникалния си нов дизайн, сифонно помпена система, осигурявайки по-добри и бързи резултати.

The Bellows включва нова мека уплътнителна система, комфортен пръстен за да ви даде намаление на налягането и по-голям комфорт около основата на пениса и района на тестисите.

Новата Swivel Bellows функция позволява пълна 360 градусова ротация и ти дава пълен визуален изглед, плюс наклонен ъгъл с променлива опция за отпимална ефективност, когато се използва във ваната или под душа. Или когато използвате уникалната Hydromax pleasure ring system.

Новата Super flow Latch Valve система, дава възможност за пълнене с една ръка под душа, което прави използването на хидропомпата по-лесно за вас.

Нов водещ и оразмерен мащаб дава по-добра визуална представа, плюс горно и долно текстуриране на вакуумната тръба за по-добро сцепление и контрол.

Вътрешните силфони са по-големи, за да ви позволи да спечелите още по-впечатляващи разширения на обиколката.

Вашето осигуряване на качеството:

Hydromax е произведено в собствения ни завод в Обединеното кралство и всички части са изработени от най-висококачествени материали и моделирани по точни спецификации и възприемания. Hydromax помпи и техните съставни части преминават строги тестове в собствена лаборатория и които периодически се проверяват за употреба до 100 000 цикъла, което е равно на 3 години нормална работа.

Hydromax и неговите нови характеристики на дизайна са защитени от световни патенти, дизайн и търговски марки.

Hydromax наистина е перфектната хидропомпова система!


Hydromax - X40 Brilliant - http://bathmatedirect.com/store/product/hydromax-x40-brilliant-red/

The Bathmate Hydromax X40 е най-добрата помпа в хидро-технологиите за развитие и заздравяване на пениса. Безплатен X40 удължител влючен при всяка X40 помпа.

The X40 е следващия размер в сравнение с първоначалното ни X30 и е 15% по-голям.

Въвеждане в нашата нова революционна концепция в развитието на пениса. The Bathmate Hydromax X30 е най-добрата в хидротехнологиите за развитието и заздравяването на пениса. ТОй прави всичко, Bathmate Hercules прави и повече

HYDROMAX Генерира до 35% повече от силата на всмукване от Bathmate благодарение на уникалния си нов дизайн, сифонно помпена система, осигурявайки по-добри и бързи резултати.

The Bellows включва нова мека уплътнителна система, комфортен пръстен за да ви даде намаление на налягането и по-голям комфорт около основата на пениса и района на тестисите.

Новата Swivel Bellows функция позволява пълна 360 градусова ротация и ти дава пълен визуален изглед, плюс наклонен ъгъл с променлива опция за отпимална ефективност, когато се използва във ваната или под душа. Или когато използвате уникалната Hydromax pleasure ring system.

Новата Super flow Latch Valve система, дава възможност за пълнене с една ръка под душа, което прави използването на хидропомпата по-лесно за вас.

Нов водещ и оразмерен мащаб дава по-добра визуална представа, плюс горно и долно текстуриране на вакуумната тръба за по-добро сцепление и контрол.

Вътрешните силфони са по-големи, за да ви позволи да спечелите още по-впечатляващи разширения на обиколката.

Вашето осигуряване на качеството:

Hydromax е произведено в собствения ни завод в Обединеното кралство и всички части са изработени от най-висококачествени материали и моделирани по точни спецификации и възприемания. Hydromax помпи и техните съставни части преминават строги тестове в собствена лаборатория и които периодически се проверяват за употреба до 100 000 цикъла, което е равно на 3 години нормална работа.

Hydromax и неговите нови характеристики на дизайна са защитени от световни патенти, дизайн и търговски марки.

Hydromax наистина е перфектната хидропомпова система!


Hydromax X30 Xtreme - http://bathmatedirect.com/store/product/x30-xtreme/


Представяме ви Xtreme последното допълнение към серията Hydromax. The X30 Xtreme тази система Ви отвежда на едно ново ниво, това е нашата най-силна помпа има същия световно патентован дизайн и пристига с много възможности. Ръчната помпа е с възможност за ползване във вода за по-голямо екстремно напомпващо усещане, максималните ползи за абсолютни комфорт и контрол.

Включено в опаковката:
Xtreme хидропомпа
Чанта
Уред за измерване
Почистваща гъба
Ръчна помпа
Закрепващ маркуч
Лубрикант за помпата
Душ лента
Катинарче


Hydromax - X40 Xtreme - http://bathmatedirect.com/store/product/x40-xtreme/


Представяме ви Xtreme X40, последно допълнение към асортимента на Hydromax.


Включено в опаковката:
Xtreme хидропомпа
Чанта
Уред за измерване
Почистваща гъба
Ръчна помпа
Закрепващ маркуч
Лубрикант за помпата
Душ лента
Катинарче

Goliath - Goliath Aqua Clear - http://bathmatedirect.com/store/product/goliath_clear/


Най-големият в света уголемител на пениса!

-30% по-голям от Hercules
-Използван от най-възрастните звезди
-Увеличаване до 5 инча(12.6 см)

Ние сме много горди да докараме на пазара най-големият инструмент за увеличаване на пениса, познат на човека. Направени в спецификацията на добре изглеждащ човек, който иска да запази здравето на пениса и да получи максимални резултати.

The Goliath съдържа:
Goliath хидропомпа
Водоустойчив защитен сак
Душ лента
Манометър за измерване

The Goliath е създаден по две причини: Първо, че нашите клиенти на Bathmate Hercules поискаха по-голяма версия и на индустрията за възрастни, която е свикнала да използва за Bathmate подобрение за представянето на техните звезди мъже и размер, който също е необходим за тях.

Произведен от висококачествен Поликарбонат, безопасна гума за кожата и неръждаема стомана.

The Bathmate Goliath е с 30% по-голяма, със следните характеристики:

Bathmate Hercules
тегло
250 грама
Максимална дебелина на пениса
6.00 инчови 150 mm
Максимална ширина пенис:
1.88 инчов 48милиметър
Максимална дължина на пениса:
8.26 инчови 210 mm
Max. вакуум на въздуха:
-0,17 бар
Max. вакуум вода:
-0,40 бар


Bathmate Goliath
тегло
330грама
Максимална дебелина на пениса
8.0 инчови 204 mm
Максимална ширина пенис:
2.56 инчови 65мм
Максимална дължина на пениса:
10.24 инчов 260 милиметър
Max. вакуум на въздуха:
-0,17 бар
Max. вакуум вода:
-0,40 бар


Stara-Zagora 07.11.2013 0 1969
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
Stara-Zagora
Stara Zagora, Gurko 82, работно време: 10.00-22.00
07.11.2013 (2511 days ago)
Rate
0 votes
Actions
Recommend