Post view

УГОЛЕМЕТЕ СВОЯ ПЕНИС!!!

С какво започва половият живот на всеки мъж? С измерване на собствения пенис, разбира се. Успешната реализация на мъжете в секса и в живота зависи от множество фактори. Но има един фактор, около който митовете и споровете не стихват вече стотици години – и това е размерът на мъжкия полов член. Ако някой мъж каже, че му е все едно какъв е размерът на пениса му – той увърта. На нито един мъж не му е все едно. Мъжете винаги искат да имат повече от другите. А когато става въпрос за пениса...

Пенисът е гордостта на мъжа, неговото второ Аз, неизменен символ на мъжкото достойнство. Такава е природата на мъжете. Големият и здрав член внушава на всеки мъж дълбоко чувство за полова пълноценност, за неоспоримо превъзходство над другите, вдъхва му увереност, повишава самооценката му. Такива мъже като правило имат повече шансове за успех във всички начинания – и то не само в интимния живот, но и в бита, а дори и в бизнеса.Ако влезете в някой секс-магазин, веднага ще забележите, че повечето вибратори са с доста внушителни размери – 18, 20, 24, дори 30 см. дължина. Как смятате, защо са толкова големи?! Много просто – именно такива размери търсят жените. Това им харесва и биха искали техните мъже да разполагат с такива пениси. Бъдете сигурни, че производителите на секс-играчки знаят за какво мечтаят жените.Не забравяйте, че силата на магията зависи от дължината на магическия жезъл.Размерът на пениса / и на дължина, и на дебелина/ има огромно значение за жените. Някога замисляли ли сте се за това как да увеличите своя член?! Усещали ли сте поне веднъж, че вашата партньорка не е съвсем доволна от размера на пениса ви?!  Представяли ли сте си, че уголемяването на пениса може да ви избави от много проблеми?!Ние ще ви помогнем да уголемите размера на своя пенис.

4cca100c38c0adbaa89fec78f39d6146.jpg

Представяме ви помпа  AIR CONTROL Potenz-Pumpe , 20 x 6.5 см. см.

Практична пенис-помпа с оригинална Т-образна ръкохватка. Състои се от разграфено цилиндрично тяло от червена прозрачна пластмаса с дълбочина 18 см и диаметър 5 см и мек латексов накрайник, който плътно обхваща пениса. Гуменият балон при традиционните помпи тук е заменен с удобна Т-образна ръкохватка, с помощта на която се изтегля въздухът от цилиндъра. Помпата е съоръжена и с вентил за изравняване на налягането. Отличен избор, ако залагате на комфорта и ефективността. За да запазите ерекцията си за по-дълго време, можете да използвате пристягаща халка (вижте категория “стимулатори” от "за мъже"), която се поставя в основата на пениса и не позволява на кръвта да се изтегля обратно. 
Начин на употреба: 
Помпата е играчка, за която трябва да се използват стриктно тези инструкции, като в противен случай можете да получите нежелан ефект! 
Помпата се използва сутрин и вечер ( след месец два се може да си позволите и по-повече трнировки,но след като се сигурни в действията си). Напомпвате докато пенисът ви се възбуди напълно и задържате около 15-20 секунди, след което изпускате вакуума от помпата. Това упражнение се повтаря по 10 до 15 минути сутрин и вечер. След няколко седмици тренировки, можете да преминете на по продължителни тренировки и по-чести. 
Заповядайте в нашите магазини,или от тук

 

Jesica 29.09.2014 0 1471
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
Jesica
Бургас, ул. Иван Вазов 69, всеки ден от 10.00 до 02:00
Rate
1 votes
Actions
Recommend