Post view

мания за голям пенис

Тази статия обяснява една усъвършенствана концепция за увеличаване размера на пениса, чрез комбиниране на два или повече метода за уголемяване. Също така са включени много принципи на добре познати методи итеории за това какво може да се очаква при едно такива комбиниране.

Комбинирани методи: Причини за съчетаването им
Има много причини за съчетаването на повече от един метод за увеличаване размера на пениса. На първо място нека разгледаме списъка с неща, които трябва да се вземат предвид.

Време или липса на време
Увеличаване на времето за упражнения
Оптимални резултати
Уголеменият пенис се нуждае от повече интензивност, за да продължи с растежа
Други фактори

Както може да се досетите много мъже се интересуват от изкуството за уголемяване на пениса. То включва разбични техники. Употребата на пенис екстендер, упражнения, добавки и тежести.

Уголемяването на пениса може да бъде съвсем реално и всеки един мъж може да го постигне с необходимото старание. И все пак възможно ли е пенисът да се увеличи по-бързо и трайно, ако използваме комбинирани методи? Нека да разгледаме някои от тях.

Варианти за комбиниране

Нека разгледаме всички възможни методи за увеличаване на размера, които могат да се комбинират за по-добри и бързи резултати.

Мануални упражнения
Тракционни уреди (Пенис Екстендер)
Пенис Помпи
Тежести
Това са основните методи за уголемяване на пениса. А сега ще разгледаме и други методи, за да обмислим могат ли да се комбинират.

Упражнетия на Кегел. Тези упражнения помагат на мъже с проблеми като преждевременна еякулация и получаване на множество оргазми. Ако се прилагат докато упражнявате и разтягане на пениса, може да постигнете трайно
уголемяване, към каквото се стремите.


male_edge_basic_1.jpg

Таблетки за увеличаване на пениса. Предупреждаваме, че за много от тях се твърди, че извършват всякакви неща и са широко разпространени сред мъжката аудитория.
Как да използваме комбинирани методи?
След като разгледахме основните методи за увеличаване на размера, сега ще видим как може да ги комбинираме, за да постигнем максимално и трайно уголемяване.

Комбиниран метод: упражнения и пенис екстендер

Това е комбиниране на упражнения, които изискват използването на ръцете и пенис екстендер. Идеята на тягата е, че чрез прилагане на постоянно и стабилно разтягане на пениса ще се получи уголемяване. Разтягащите устройства са екстендърите и тежестите за пенис (тежести, които се закрепят за главичката на пениса).

Добавяне на допълнително разтягане към рутинните ви ръчни упражнения

Ако вече сте завършили един цикъл от рутинни упражнения и виждате резултат, трябва да добавите и нещо ново, за да продължите с увеличаването и да излезете от платото. Това е не само логично, но и първа стъпка към трайното увеличение на размера. Интензивните разтягания чрез разтягащи устройства са модерна техника за уголемяване на пениса.

Използването на такива уреди дават много по-добри резултати от упражненията при, които се използват ръцете, защото разтягането е много по-интензивно. А и ръката ви в крайна сметка се уморява, докато уреда може да действа
непрекъснато. Тежестите за пенис,са също много ефективни в комбинация с ръчните упражнения.

Комбиниран метод: добавяне на ръчни упражнения към екстендер или тежести за пенис

Обратната страна на нещата е добавяне на ръчни упражнения към разтягащите. Това ще оптимизира резултата със сигурност, защото основното при мануалните упражнения е, че те препълват пениса с кръв.

По-богатата на кислород кръв в пениса означава, че той ще се разшири за по-дълъг период от време. Освен това мъжете с опит в ръчните упражнения споделят, че ефекта е подобен на изпомпването, което означава, че изпълването с кръв продължава до няколко часа след упражнението.

Помислете върху това! Колкото по-дълго пенисът ви е “разширен” толкова по-лесно е той да “запамети” това състояние и да се получи ефект на трайно уголемяване.

Тези, които четат това се интересуват и от:

FLUO-PUMP-PINK.jpg

70907.jpg

bathmate-hercules-blue_1.jpg

http://blogzdrave.com/

http://toys-commerce.com/

Jesica 06.08.2013 0 1747
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
Jesica
Бургас, ул. Иван Вазов 69, всеки ден от 10.00 до 02:00
Rate
1 votes
Actions
Recommend