Post view

Пенисът чуплив ли е ?

Неотдавна чух история на човек, който бил приет посред нощ в спешно отделение заради счупен пенис. Меко казано се втрещих и не повярвах напълно, че съществува такова чудо „счупен пенис”.Въпросният човек претърпял спешна операция, а мадамата, предизвикала му тази трагедия, се изнизала тайно веднага след като го оставила в болницата.

 

Тази жестока история ни предизвика да разучим какво представлява счупването на пениса и до какво води.

 

>Истината е, че травмите на мъжкия атрибут стават все по-често срещано явление. Основно те могат да бъдат закрити и открити травми.

 

Откритите травми са всички одрасквания, наранявания и разкъсвания (не дай си Боже), които засягат външната част на пениса. Някои от тях могат да бъдат толкова опасни, че да се стигне до ампутация на половия орган, което определено е най-голе

 

мият кошмар на един мъж.Травмите на члена се случват най-вече, когато е в състояние на ерекция, защото тогава е най-уязвим. Ако му докараме контузия, видимите белези са зачервяване и посиняване, придружени с много силна болка. Обикновено се получава кръвоизлив и бързо трябва да се потърси лекар. Добре е да се слагат студени компреси, а в някои случаи се изписват антибиотици, за да не стане възпаление. Покоят и въздържанието от полова активност са задължително поне 1-2 седмици, според случая.

Какво представлява чупенето на пениса?То се случва по следния начин. Възбуден си, правиш див секс, не мислиш много къде си и как го правиш, мятате се като луди и изведнъж чуваш „щрак“. Усещаш адска болка, пада ти, членът ти променя нормалната си форма. Фрактурата се получава в основата на пениса, много по-рядко в средата или в главичката. Получава се кръвоизлив, който бързо се разпространява към долната половина на корема, слабините, седалището и вътрешните повърхности на бедрата. Много е важно как ще се действа от тук нататък.

 

Посещението при лекар и адекватното медицинско обслужване са задължителни. В противен случай, могат да останат нарушения, които да попречат на нормалния живот на човек. Усложненията най-често са свързани с бъдещи проблеми с ерекцията, които нарушават нормалния полов живот.

 

Звучи ужасно, даже брутално! Никой от нас не иска да си представи, че може да му се случи нещо подобно! Затова трябва да бъдем внимателни към „приятелите“ си, да не вземат да ни изоставят във важните моменти.

Източник-

sex_shop_pz 27.08.2011 0 1451
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
sex_shop_pz
sex shop Pazardjik 10-19 hours
27.08.2011 (3477 days ago)
Rate
4 votes
Actions
Recommend