Post view

Има тампони за секс по време на менструация?!

Да! Original Soft-Tampons са именно това. Те са продукт, специално разработен за хигиенично полово снушение по време на менструация. Отлично средство да предпазите партньора си от неудобния дискомфорт по време на цикъл!
Original Soft-Tampons имат няколко характерни качества, заради които си заслужава всяка жена да им се довери:

Те не се усещат от партньорите по време на половия акт Удобни и приятни са за носене

Идеални за транспортирането на противозачатъчни средства

Дерматологично и клинично тествани за търпимост Всеки тампон е стерилно опакован поотделно

Висок капацитет на абсорбация

Изработени са от стерилен гъбест материал, който предпазва околната среда от химически съставки Произведени са в Германия Оптимална защита дори през най-критичните дни Произведени в резултат на непрестанни методически изследвания, The Original Soft-Tampons представляват последното подобрение в гинекологията, що се отнася до средство за приятен и хигиеничен полов контакт по време на месечния цикъл на жената.

Те са така устроени, че да не се усещат от партньорите по време на половия акт и освен това са много подходящи като помощен фактор за транспортиране на контрацептивни средства, напр. при употреба на контрацептивен крем. Още повече те са идеални за носене в сауна, по време на спорт или други активни дейности.

Максимална хигиена – от обикновения медицински тампон до Soft-Tampons

Обикновените медицински тампони, които жените ползват по време на месечни си цикъл, вече от хиляди години са именно нашия прототипен модел, който ние развихме в Original Soft-Tampons. Някои жени до днес си използват обикновените тампони, въпреки че те не са съобразени с хигиенните изисквания и биха могли да предизвикат сериозна инфекция в района на гениталиите.

Хигиенната защита е най-първият приоритет при създаването на Original Soft-Tampons, именно затова те са стирилно пакетирани поотделно. Дерматологичните и клинични тестове ясно показват отличителната съвместимост на тампоните с всякакъв тип кожа. Удобни за носене

The Original Soft-Tampons са направени от иновативен нетоксичен и безвреден за околната среда гъбест материал и не съдържат каквито и да било химически съставки, което изключва опасността от интимни възпаления. The Original Soft-Tampons са удобни и приятни за носене. Те превъзхождат останалите тампони с мекия си и нежен материал, както и с лекото си тегло от 2 грама. То обаче не пречи на Original Soft-Tampons да имат абсорбиращ капацитет по-висок от средния.

:

ИНСТРУКЦИИ Поставяне: 1.Преди поставяне и преди отстраняване на Original Soft-Tampon винаги измивайте ръцете си. 2.Специалната хартия се освобождава от фолиото и се изважда стерилния тампон.

3.За по-лесно поставяне препоръчваме смазването с лубрикант или навлажняването с чиста вода (след което трябва да изстискате до максимално абсорбиране).

4.Най-лесният начин да поставите тампона е да вдигнете единия си крак (напр. на стол) или да седнете разкрачени. 5.Поставете показалеца върху една от плоските страни на тампона, обхванете го отстрани с палеца и средния пръст и го стиснете. С другата ръка разтворете срамните устни и вкарайте тампона с показалеца си във влагалището, докато другата му плоска страна опре до шийката на матката. На колко време се сменя:

Както всеки друг тампон, и този трябва да се сменя редовно. Съобразявайте времетраенето на употребата му с променливата интензивност на менструацията. През първите два дни на менструацията може да се наложи да сменяте тампоните по-често (на всеки 3 до 5 часа). Докато през последните дни времето за смяната им може да се промени на между 5 и 7 часа. Като препоръчваме по възможност да е на всеки 4 – 6 часа. След полов акт без презерватив, трябва да извадите тампона незабавно.

Отстраняването:

Original Soft-Tampon няма конец за издърпване, тъй като той би пречил при полов акт. Тампонът може да се извади лесно, като изоползвате показалеца или средния си пръст и напипате малкия луфт, който се образува между тампона и кордата, която му служи за обвивка. Ако въпреки това изваждането се окаже трудно, ви препоръчваме приклекналата позиция (защото така дълбочината на вагината от 7-8 см се скъсява на 4,5 см). Създавайки леко налягане в коремната област, тампонът ще стане достъпен за пръстите ви.

В случай, че не успеете да отстраните тампона, трябва да се консултирате с гинеколог. Моля, не забравяйте да отстраните последния тампон, когато менструацията ви приключи! Внимание! Само за еднократна употреба!

Никога не ползвайте един и същ Soft-Tampon повече от веднъж, защото оптималният ефект се губи след употреба и още повече – може да си причините инфекция. Original Soft-Tampons може да откриете в

нашите магазини.

vibrator-bg.com

източник-cosmopolisbg

sex_shop_pz 25.10.2011 0 1594
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
sex_shop_pz
sex shop Pazardjik 10-19 hours
Rate
5 votes
Actions
Recommend