Post view

Добрите уроци на порното

Освен лошите практики, за които вече стана дума, порното дава и някои добри идеи, които могат да разнообразят и подобрят сексуалния ти живот. За да не се чудиш кои точно са тези добри уроци, ние ги събрахме за теб:

1. Сексът е забавен, а не сериозен

Едно от хубавите неща на порното е, че сексът в него не се взима твърде насериозно. Никой не говори за любов, чувства и съвместно бъдеще. Цялата идея е на всички да им е кеф.

Това е добър урок от порното: не е нужно сексът да е свръх сериозен. Той не е делова вечеря, нито бизнес презентация. Усмивките и смехът не са забранени, а съсредоточаването върху удоволствието е задължително.

2. Разнообразни места за секс

От порното можеш да вземеш не толкова идеи за места за секс, колкото основната идея: сменяйте местата. Разнообразието в позите и техниките е едно на ръка, местата, на които правите секс, също трябва да се сменят, по възможност по-често.

В колата, върху колата, в офиса, в тоалетната на любимото ви заведение – идеите зависят само от вас и от баланса между забавлението и опасността да ви хванат, ако решите да пробвате някое обществено място.

Оралният секс...

3. Фокус: между краката

Съсредоточаването върху женските интимни части е добра идея, която можеш да осъществиш с орална любов. Недей да бързаш и експериментирай, докато си там долу – както в порнофилмите, така и в реалността оралният секс е хубав, когато продължава малко повече от пет секунди.

Само внимавай с техниките и не копирай всичко, което си виждал в порното. Не забравяй, че в порнофилмите нещата опират до онова, което изглежда най-добре и най-ясно за пред камерата. Трябва да си по-внимателен, отколкото са порноактьорите, и да не забравяш, че основното нещо, когато правиш орална любов на една жена, е да се стараеш да отговаряш на нейните сигнали. Колкото по-добре комуникирате и колкото по-ясно ти е какво точно й харесва, толкова по-доволна ще е тя и толкова по-голямо нетърпение ще има и тя да се упражни в оралния секс.

4. Ти – тя, ти – тя

Редуването в оралния секс е добра идея, която можеш да вземеш от порното.

Когато се редувате, това поддържа динамиката и разнообразието в секса. Освен това при продължителна стимулация на едно и също място и по един и същ начин в някакъв момент се получава притъпяване на чувствителността. При редуването това се избягва и се заменя с очакване „да ти дойде редът”, което е далеч по-възбуждащо.

Друга добра идея, що се отнася до оралния секс, е позата 69.

Мастурбацията и еротичното облекло...

5. Мастурбацията не е само за индивидуална практика

Това не случайно е любима тема в порното. Мастурбацията е изключително визуално въздействаща. Ако партньорката ти е съгласна да мастурбира пред теб, това е не само възбуждащо, но и много интересен урок за това какво точно й харесва. Особено ако тя успее да се отпусне достатъчно.

Един от начините да й помогнеш да се отпусне е ти самият да й дадеш пример. Ако не сте пробвали да си доставяте удоволствие всеки на себе си, докато сте заедно в леглото, това може да ви се стори малко неловко, но ако все пак пробвате, нищо чудно и да ви хареса.

6. Дрехи за секс

Сексът не винаги се свежда до голота. Напротив, понякога дрехите, които се свалят, са също толкова интересни, колкото и самото сваляне. Затова и в порното можеш да видиш какви ли не костюми, макар и те да не се задържат твърде дълго време.

Като се има предвид, че жените обожават да сменят различни дрехи, едва ли ще е трудно да предложиш на приятелката си да облече нещо по-провокативно. А можеш и сам да й го избереш и подариш, ако смяташ, че тя би оценила подобен подарък.

7. Еротичен сценарий

Преобличането може да е първа стъпка към цял еротичен сценарий, в който двамата играете главните роли. Тази идея изисква малко повече усилия, отколкото преобличането, но затова пък има и доста голям потенциал.

Колкото и да е забавно да гледаш порно, да участваш в порно е още по-забавно. Ако поставите началото на свой сценарий, това най-вероятно ще е начало на една интересна нощ.

 

От порното до реалността

Както вече стана дума, порното дава и добри, и лоши уроци и важното е да успяваш да отсееш едните от другите. Ако имаш съмнения дали дадено нещо ще се хареса на приятелката ти, най-добре я попитай. И не влизай в секс шопа, преди да си сигурен, че вместо романтична вечеря, тя иска огромно дилдо за рождения си ден.

Dimitar 29.10.2011 0 835
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Rate
2 votes
Actions
Recommend