Post view

Лошите уроци на порното

За много от нас порното е дало първите уроци за секса. И ако цялостната представа, която сме получили от филмите за възрастни, е общо взето правилна, има конкретни уроци от порното, които са чисто и просто лоши и които нямат място в реалния ни сексуален живот.

Какво да не правиш като по порнофилмите – виж 5 лоши урока на порното:

1. Не бъди груб

Ако любимият ти урок от порното е, че жените обичат да им зашлевиш една звучна плесница по задника и после да ги хванеш за косата и да ги накараш да застанат на четири крака, по-добре си намери друг любим урок.

Не че няма жени, които си падат по груб секс. Само че изчакай тя да ти каже, че го иска, преди да решиш да се почувстваш като порнозвезда. И дори и да ти го каже, пак бъди внимателен в началото, докато прецениш точно колко груб те иска тя.

2. Не прекалявай с „навън-навътре-навън-навътре”

Мъжете в порнофилмите не практикуват метода "вкарване и изкарване на пениса с голяма амплитуда и висока скорост", защото на жените това им харесва. Нещо повече, това и за мъжете не винаги е чак толкова приятно. Причината да го правят в порното е, че така камерата може по-добре да заснеме точно какво се случва.

Това движение обикновено не носи никакво удоволствие на жената – тя предпочита да усеща целия натиск на тялото ти към нея и често не й е необходимо чак толкова енергично движение, за да свърши. Напротив, ако се движиш полека, имаш по-големи шансове да чуеш стонове на удоволствие от нея. Можеш дори да спреш съвсем, за да я оставиш да се движи толкова, колкото тя иска.

А ако за теб е по-приятно да се движиш бързо и енергично, просто не забравяй да спираш отвреме навреме, за да може и тя да се наслаждава на момента.

Още 3 лоши урока от порното...

3. Не повтаряй като по учебник

Това, че едно нещо го правят в порнофилмите, не значи, че то наистина има ефект. Ако имаш някаква рутина, която си научил и която прилагаш към всяко момиче, трябва да имаш предвид, че не всяка жена отговаря по един и същи начин на една и съща стимулация.

Затова следи нейните сигнали. Има значение на нея какво й харесва, а не какво ти си свикнал да правиш или какво си гледал. Не забравяй, че това, което жените в порнофилмите харесват, все пак е част от ролята им.

4. Не свършвай навсякъде по нея

Винаги питай предварително, освен ако тя вече не ти е казала, че можеш да свършиш на някое място по тялото й. И внимавай особено много с вагината й и около нея, дупето, лицето и косата й – това са места, за които ти трябва разрешение. Малко по-приемливи са коремът, гърдите и гърбът й, но и за тях е по-добре първо да знаеш дали момичето има нещо против.

В порното мъжете може да не питат, но това са филми. В реалността само мисълта за един омазан чаршаф може да прекърши желанието за секс на много жени.

5. Не я оглеждай отвсякъде като секс играчка

В порното виждаш женското тяло от всички ъгли и нищо не остава скрито. В живота обаче повечето жени няма да са щастливи, ако ги оглеждаш по-същия начин.

Иначе казано, ако тя се е обърнала с гръб към теб и ти се възползваш от възможността да разтвориш бузите на задника й, има вероятност това да развали цялото й настроение за секс. Дори и да не ти каже нищо, тя най-вероятно ще си помисли доста добре преди отново да ти даде гръб. Затова не забравяй, че имаш жена до себе си, а не играчка.

 

Границата между филм и реалност

Порното има много хубави страни, но близостта до реалния живот рядко е една от тях. Затова не се доверявай на тези 5 лоши урока от филмите за възрастни – вместо да те направят добър в леглото, те ще постигнат точно обратното. Не забравяй, че на хората в порнофилмите им се плаща, за да изглеждат, сякаш им е готино. В действителност може изобщо да не е така.

Затова пък има и добри уроци, които можеш да научиш от порното.

Но това е друга тема.

Dimitar 29.10.2011 0 761
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Rate
2 votes
Actions
Recommend