Post view

Защо жените лъжат за значението на размерите на пениса
Всички мъже биха искали да знаят дали техният пенис е достатъчно голям да задоволят жената до тях. Но кого да попитат, приятелката, съпругата, някой друг? Истината е, че никоя жена няма да каже на партньора си истината за неговия пенис (естествено, ако наистина не е много-надарен) и то поради много причини.

* Първо, ако една жена наистина държи на мъж, който е с малък пенис (по причини различни от тези за размера) тя се опитва да бъде мила с него и всячески ще се опитва да го ласкае. Естествено, това няма да се получи, ако му признае чистосърдечно, че пенисът му "е малко малък". Всеки мъж със среден или малък пенис би искал да знае как се възприема от жените, но не би искал да го чуе точно от партньорката си. * Освен това, има и по-дълбока причина, поради която жените крият своето предпочитание към по-големите пениси. От древни времена женската сексуалност е нещо, за което не е можело да се говори публично. И докато за мъжете е прието за нормално да говорят за похотливостта си, жените са приучвани да я крият. Представете си някоя жена, която чистосърдечно си признае, че предпочита по-големите пениси. Та нали веднага ще я помислят за курва а обикновено мъжете не обичат да се обвързват трайно с курви. Ето защо за жените на практика е невъзможно да говорят открито за размера на пениса. Нова алтернатива е интернет, който поне им дава възможност да говорят анонимно за това. Сега вече те могат да заявят предпочитанията си към по-голям пенис и не случайно форумите по темата бъкат от такива изказвания. Въпреки това навикът и желанието им да не наранят мъжете продължават да ги карат да твърдят, че размерът нямал значение. Интернет допитване

В едно интернет допитване до жените посетителки относно мнението им за значението на размера, повечето жени отговарят, че "размерът има значение" а коментарът е "по-дълъг е по-добре, по-дебел е по-добре а най-добре е по-дълъг и по-дебел."

Намират се обаче и жени, които опитвайки се да бъдат готини казват, че размерът на пениса няма значение. Изключително забавно е да се наблюдава как опитвайки се да обяснят колко размерът няма значение, и те неволно показват подсъзнателното си желание за по-голям пенис. Обърнете внимание на техните изказвания и не пропускайте коментара към тях. 1. "Всичко е в главата. Някои от най-гадните хора на света може да са много надарени, но аз само заради единия пенис не бих правила секс с някой от тях." Тази жена явно предпочита големият пенис пред малкия. За нея да не прави секс с надарен мъж, той трябва да е сред най-гадните на света. И правилно! Това е същото като това "бих правила любов с Том Круз дори и ако пенисът му е само 5 см.!" И двата примера показват опити да се заблудят мъжете, защото те имат склонност да смесват различни неща. Мъжете се интересуват не дали жените предпочитат готини или известни личности пред големия пенис а дали по-големият пенис е предпочитан пред малкия пенис. 2. "Много надарен мъж, който нито се интересува, нито има желание да достави удоволствие на жената не става за любовник. Мъж чувствен и с желание да достави удоволствие на жената е фантастичен любовник и размерът на пениса му няма никакво значение."

Ето поредната инсинуация, че надарените мъже не са чувствени и нямат желание да доставят удоволствие на жената, докато мъжете с малък пенис са чувствени и любящи мъже. Нека обаче го кажем, както си е: тя иска чувствен и любящ мъж с голям пенис.

3. "Въпреки, че размерът има своите предимства, техниката и умението да се прави любов са далеч по-важни. Каква ти е ползата да имаш голям червей, като не знаеш как с него се лови риба?" Още една, която иска да не обиди мъжете с по-малък пенис, като намеква, че надарените мъже не знаят как да използват уреда си. Хубавото е, че поне си признава, че размерът има някакви предимства. #

"Размерът на пениса няма значение. Обикновено жените получават от другаде най-голямо удоволствие, не от самото проникване. Ако пенисът е много-голям може да предизвика сериозни проблеми, а ако е много-малък може да се използват други техники. Големият пенис е повече разправия отколкото друго."

Тази жена се опитва да ни убеди, че размерът няма значение, но се издава като казва, че пенисът може да е "много-малък". Ако размерът нямаше значение, тогава никога пенисът не би могъл да бъде "много-малък". Истината тук обаче е, че тя явно не иска да си признае, че не си пада много по проникването. # "Не е толкова въпрос на размери, а по-скоро на това, че тънките като молив не вършат работа. Като цяло, предпочитам по-дебел вместо по-дълъг, но оргазмът ми започва в главата, така че не разчитам толкова на пениса му." "Не е толкова въпроса на размери… но предпочитам по-дебел..." без коментар.

# "Дайте ми техника!!! Утопия е да искаме голям размер И добра техника! Не забравяйте обаче, че големият секс започва в мозъка. Как възприемате мъжа е ключът към всичко."

Първо набляга на техниката, но бързо се сеща, че и размерът има значение. За да не обиди мъжете с малки пениси споменява, че чувствата са важни за секса, но това отмества темата от вагиналното към емоционалното удовлетворение. # "Не, размерът няма съществено значение, но понякога е важен. Ако пенисът е прекалено голям за някоя жена може да й причини болка, а ако е прекалено малък тя няма да може да изпита достатъчно удоволствие. Това глупаво момиче несъзнателно признава, че когато една жена казва "няма съществено значение", това означава, че наистина има значение. # "Печелят шавливите! Аз по-скоро си падам по оралната любов и затова предпочитам "средняците". Момчета, стига сте се прехласвали по размера. Ако имате добра техника и език, който го е еня за вашия размер...освен ако не се появи някой с по-добра техника!" Това момиче явно омотва всичко. Първо казва, че най-важното нещо е да си шавлив. Признавайки, че си пада повече по френската любов (и въпреки това предпочита "средните") тя неволно и недосетливо потвърждава, че размерът има значение за всички жени, дори и за "оралните"! А ако "оралната" жена предпочита "средняците" какви предпочита "вагиналната" жена?...Познахте от пръв път. А има поне толкова "орални", колкото и "вагинални" жени. Да, момчета, стига сте се прехласвали, кой го е еня за размера ви..., освен ако не се появи някой с по-добра...ланга!

# "За всички вас жени, не е важен размерът а какво може да се направи с него! На мъжът ми дължината е 10.6 см а обиколката 11.2 см и с него се чувствам напълно задоволена. Защо е тогава тази голяма разправия за размера на пениса!!!!!!!!"

Ако нея тези размери я задоволяват, значи и ние трябва да сме доволни. Може би ако обаче опита някога как ще я кара да се чувства един 20 сантиметров на дължина и с 18 сантиметрова обиколка пенис, навярно няма да можем да вземем думата от нея докато ни обяснява какво нещо е размерът. Някои жени наистина не ги е еня за размера Вярно е, че на някои жени въобще не им пука за размера на пениса. На тях не им пука и за секса общо взето. За тях, "да правиш секс" не е дори правилния израз. Те настояват, че не правят секс, те "правят любов". За тях правенето на любов е цялостен, сложен процес, от който сексът е малка част. Нещо повече, при редките им сексуални преживявания, проникването въобще няма особено значение. Мненията, които ще видите по-надолу показват, че тези жени търсят нежност, любов и духовност. В това няма нищо лошо, но не би трябвало да се изказват от името на останалите жени, които освен тези търсени неща се радват и на секса в еднаква (ако не в по-голяма) степен с мъжете. 1. "Мисля, че повечето жени ще се съгласят, че добрият секс няма нищо общо с проникването. Има общо с любовната игра, галенето, душевното единение и разбира се привличането. Най-обичам да правя секс поне час с малко проникване и малък пенис, който не убива!" 2. "Да чуем и приказки за любов и нежност, грижа и единение на две души, които се прегръщат и целуват; Така винаги е страхотно, без значение дали трае час или минути и така се чувстваш отпусната и успокоена и когато се събудиш се усмихваш на страхотния мъж до себе си когото обичаш и всичко започва отначало!" 3. "Eеее! Не преувеличаваме ли нещата тук? А къде останаха всички онези неща с които се започва? Нали знаете... цветя, шоколад, разходки под звездите... Къде остана тази романтика?" 4. "Като жена, не мисля че размерът на пениса има и най-малко значение. Ако той се целува добре, нежен е, грижовен и забавен и опсебен от грижата за МОЕТО удоволствие, всичко е прекрасно."

.paradizo-sex.com

angel 03.11.2011 3 1650
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  hystan: 
   
  gotini par4eta i moia e hubaw
   
   01.12.2011Reply 
  0 points
   
 •  marieta: 
   
  разбира се 4е има огромно зна4ение размера за жената.. все пак дебелия пенис ни запълва и си е супер, но само малко го казват на глас за да не засегнат мъжете. ама тогава празна им п....
   
   15.11.2011Reply 
  1 point
   
 •  Dileo: 
   
  golqm penis - radost v kashti
   
   03.11.2011Reply 
  4 points
   
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
angel
Welcome in our social network - Добре дошли в социалната мрежа FLAMINGO
Rate
10 votes
Actions
Recommend