Post view

Как да получиш секс за една нощ

Двойка в бар

ОК, мъжете сме тези, които, според всеобщото мнение, мислим повече за секс. И за които идеята за секс без усложнения е особено привлекателна.

Само че е факт, че има и много жени, които в някакъв момент искат точно същото нещо – да се позабавляват, без след това да трябва да те запознаят с родителите си.

Ако и двамата искате секс за една нощ, тогава какъв е проблемът? Проблемът е как сред всички мацки на партито (примерно, може и да е някъде другаде) да откриеш такава, която тази вечер иска неангажиращ секс.

Намери я

Има няколко неща, по които можеш да познаеш, че една жена евентуално би искала секс за една нощ.

- Тя обича да се забавлява и това й личи

Ако точно тази вечер тя е потисната и не можеш да видиш дори и бегла усмивка на лицето й, най-вероятно мацката не е в настроение за свалки и секс. Обратно, жена, която искрено се забавлява, говори си с околните и се смее, е доста по-вероятно да е в настроение за секс.

- Тя не е особено облечена

Колкото по-секси се е облякла, толкова по-голяма е вероятността да приеме идеята ти за неангажиращ секс.

- Тя изглежда опитна

С по-зряла и по-опитна жена имаш по-големи шансове за секс за една нощ, защото такава жена знае точно какво иска и как да го получи.

Оттам нататък: как да я заговориш

Ако смяташ, че си забелязал мацка, която според теб търси секс за една нощ, следващата ти задача е да я заговориш.

Двойка в леглото

За тази цел спазвай няколко правила:

1. Не изглеждай отчаян

Ако тя търси секс за една нощ, не го търси с мъж, който изглежда отчаян и който се залепя за нея. Напротив, това, с което ще я впечатлиш, е, че не си никак отчаян. Затова, след като размениш няколко думи с нея, остави я и отиди да си поговориш с други хора, включително и жени. Недей да се застояваш твърде дълго и да говориш твърде много. Напротив, по-добре е тя да говори, а ти да слушаш.

2. Бъди уверен

Увереността е секси. Колкото по-спокоен изглеждаш и колкото повече си уверен в собствения си чар, толкова по-лесно ще накараш и околните да те виждат по този начин. (Не, увереност и арогантност не са едно и също.)

3. Бъди интересен

Не й разказвай всичко за себе си. Запази малко мистерия – жените си падат по това.

4. Свали я по оригинален начин

Забрави за комплиментите към очите й. Вместо това й кажи, че ти харесва как танцува. Или как ухае. Нещо по-различно. Ако смяташ, че можеш да се справиш, можеш да използваш и анти-комплимент. Т.е., ако участвате в общ разговор, пробвай да не се съгласиш с нея. Изкажи различно мнение, за да я накараш да те забележи (ако все още не те е забелязала).

5. Използвай разговора, за да разбереш намеренията й

Колкото и да ти се струва, че си видял знаци, че тя е навита за секс, най-добре това ще проличи в разговора ви. Ако си прав, той рано или късно ще стане сексуален. Все пак не забравяй, че жената е тази, която ще реши дали двамата ще правите секс или не.

6. Флиртувай

Ако получиш положителни знаци, направи още една крачка напред. Докосни я, докато й разказваш виц. Наведи се към нея, докато й прошепваш нещо в ухото. Притисни се леко към нея за момент, докато танцувате. Намеквай й за какво си мислиш, но без да й го показваш съвсем открито (мистерия, нали помниш).

Секси мацка

И после какво?

ОК, говорили сте, танцували сте, дал си й съответните знаци. Как преминаваш нататък?

До този момент вече трябва да ти е ясно дали тя си пада по теб и дали е навита за неангажиращ секс. Ако е така, в един момент трябва да направиш крачката от разговора към действието. Дали крачката ще е неочаквана страстна целувка (доколкото може да е неочаквана, след като и двамата знаете какво искате) или предложение да си тръгнете от купона и да отидете някъде другаде – това зависи от теб и от обстоятелствата.

Ако можеш, измисли причина двамата да отидете някъде другаде сами – за жените играта е част от удоволствието, а и много от тях не биха искали да си признаят, че всичко това е просто прелюдия към секс. Вместо това, на тях им е нужна известна преструвка, затова й предложи да отидете в един бар с жива музика или на едно уютно местенце, където правят страхотни коктейли.

Някъде по това време ще трябва да си зададеш един важен въпрос.

У нас или у тях?

Ако имаш избор, нейният апартамент винаги е за предпочитане пред твоя. Тя ще се чувства доста по-комфортно, ако си е у дома, а ти ще можеш лесно да си тръгнеш след екшъна.

Дори и да няма място, където можете да отидете, това не бива да ви спира, ако имате желание. Все един от вас ще има кола, в заведението има тоалетна, а и в крайна сметка винаги можете да излезете навън, все пак е лято...

И още нещо: сексът...

Стигне ли се до същинската част, постарай се да бъдеш джентълмен и да й доставиш удоволствие – никога не знаеш кога и при какви обстоятелства ще се срещнете пак. Можете дори да си останете другарчета за секс, кой знае.

... и след това

Ако прецениш, можете да си размените номерата. Това зависи от вас и от това дали смятате да се видите отново. При всички случаи, ако сте си прекарали добре, по-добре е да си оставите възможност за бъдещи срещи.

Тръгни си, ако сте били у тях. Не оставай до сутринта и не се извинявай. Просто кажи, че утре ще ставаш рано, и си тръгни. Така запазваш част от мистерията на цялата вечер.

Ако сте у вас, накарай я да си тръгне. Отново можеш да използваш извинението, че трябва да ставаш рано. Не бъди груб и й предложи да й извикаш такси.

И все пак... всичко зависи от ситуацията и от хората

Няма рецепта за секс за една нощ. Въпреки че всичко казано дотук може да ти бъде полезно в много от случаите, все пак не забравяй, че жените и обстоятелствата са различни. Най-важното е да действаш според ситуацията и да не забравяш основната цел на секса за една нощ – двамата да си прекарате приятно, без след това да трябва да се обяснявате или да избирате ресторант за сватбата.

Dimitar 27.11.2011 0 1514
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
Rate
2 votes
Actions
Recommend