Post view

Какво казва за нея любимият й сладолед

Сладолед

Можеш да разбереш каква е тя по това какъв сладолед обича – това твърди доктор Алън Хирш, невролог във Фондацията за проучване и лечение на обонянието и вкуса в Чикаго.

Според доктор Хирш любимият сладолед на хората показва тяхното отношение към връзките, любовта и секса. Иначе казано, ако току-що си започнал да излизаш с някое момиче, най-бързият начин да я опознаеш е да я заведеш да ядете сладолед. Или поне това твърди доктор Хирш.

При това той не си измисля – намерил е връзка между сладоледа и характера, след като е провел проучване сред 720 души.

Виж резултатите, които показват каква е тя според вкуса й за сладолед: с вкус на кафе, плодов, с ядки, ванилов, с парченца шоколад и шоколадов.

Сладолед

Сладолед с вкус на кафе

Ако това е любимият й сладолед, това означава, че тя обича разнообразието. Също така, възможно е скоро след началото на връзката да загуби интерес. Доктор Хирш твърди, че хората, които обичат сладолед с вкус на кафе, са драматични и обичат да флиртуват и да прелъстяват.

Любителите на сладоледа с вкус на кафе най-добре си пасват с любителите на ягодовия сладолед.

Плодов сладолед

Ягодов и изобщо плодов сладолед

Ако плодовият сладолед й е любим, това означава, че тя не обича да е център на внимание. Също така, когато има връзка, я приема много сериозно.

Сладолед с ядки

Сладолед с вкус на ядки

Тези хора са абсолютни перфекционисти, казва доктор Хирш, и често им е трудно да споделят и да се сближават с околните.

Ванилов сладолед

Ванилов сладолед

Ако тя си пада по ваниловия сладолед, най-вероятно има високи изисквания към себе си. Също така, тя търси сигурен партньор, който да може да й предложи добро бъдеще. Тези хора са и доста емоционални и показват емоциите си.

Почитателките на ваниловия сладолед си пасват най-добре с мъже, които обичат шоколадов сладолед с ядки и парченца шоколад.

Сладолед

Сладолед с парченца шоколад

Любителките на този сладолед са уверени, амбициозни и много верни във връзките си.

Ако пък и тя, и ти обичате ментов сладолед с парченца шоколад, значи сте родени един за друг, твърди доктор Хирш.

Шоколадов сладолед

Шоколадов сладолед

Ако тя обича шоколадов сладолед, значи търси вниманието на околните и не обича да е сама. Също така, тя най-вероятно е доста страстна в леглото.

 

Най-вероятно колкото хора се съгласят със заключенията на доктор Хирш, толкова ще кажат, че това са абсолютни глупости. Така или иначе, връзките, които той е намерил, са доста забавни и дори и да не ги взимаш насериозно, няма лошо да изведеш момичето, с което си се запознал наскоро, на един сладолед.

Dimitar 27.11.2011 0 1100
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
Rate
3 votes
Actions
Recommend