Post view

Срещи и секс

Няколко неща за срещите, флирта и неизбежното присъствие – секса.

За необвързания мъж срещите са много важно нещо. Никога не се знае от коя „необвързваща” среща ще се роди сериозна връзка или поне един невероятен секс. Затова трябва да спазваш няколко правила.

Бъди винаги готов

Да, говорим за секс. Без значение дали срещата е с жена, с която току-що си се запознал, или с жена, с която се познавате от години, възможността вечерта да завърши в леглото винаги съществува. Затова си сложи любимите боксерки, вземи пакетче презервативи и бъди готов да се покажеш в най-добрата си светлина.

Тази предварителна подготовка важи и за апартамента ти. Ако има и най-малката вероятност срещата да приключи у вас, погрижи се къщата да е във вид, който няма да потресе твоята дама. А именно – трябва да е чисто, чорапите ти да не са по пода и чаршафите ти да са чисти (има голяма вероятност, ако момичето дойде у вас, да стигнете до въпросните чаршафи). Трябва да си наясно, че ако се озове на място, наподобяващо кочинка, почти всяка жена ще загуби желание за секс.

Алкохол?


По време
на срещата не прекалявай с пиенето. Имай предвид, че ако опре до секс, алкохолът няма да ти помогне, даже напротив. Няма лошо да си развеселен и отпуснат; има лошо да се напиеш и да заспиш пет минути след като се озовете в леглото.   

Напредвай бавно

Преди обстановката да стане интимна, не бъди прекалено настъпателен. Ако жената има желание срещата да завърши в леглото, тя ще ти го покаже, така че не пресилвай нещата. Недей например да се отплесваш, гледайки деколтето й. Ако то е особено привлекателно, може да е трудно да откъснеш поглед, но не прекалявай. По време на лекия разговор тя иска и да я слушаш (или поне да си даваш такъв вид), за деколтето има време по-късно.
Дали да спиш у тях?

Ако вечерта завърши у тях, има вероятност тя да те покани да останеш. Дали да се съгласиш зависи от много неща; все пак, ако става дума за неангажиращ секс за една нощ или за начало на връзка, по-добре е да си тръгнеш. Ако не искаш връзка и всичко е било само секс, като си тръгнеш, по-лесно прекъсваш възможни емоционални последствия. Ако пък се интересуваш от тази жена и от евентуална връзка с нея, като си тръгнеш ще я накараш да си мисли повече за теб и да няма търпение да й се обадиш на следващия ден. И в двата случая да останеш не изглежда добър вариант, но пък решението си е твое. Едно е сигурно – ако тя не иска да оставаш, недей да се самопоканваш и да настояваш.

Предпазните средства

Вече стана дума за презервативите, но все пак трябва да допълним нещо – не прави компромиси с тях, особено ако става дума за секс за една нощ с жена, която не познаваш добре. Безопасността е най-важна, така че не допускай да се окаже, че презервативът е останал в другия ти панталон. Дори и момичето да е готово за секс без презерватив, защото е на противозачатъчни, ако не я познаваш добре, по-добре остани на сухо, отколкото да рискуваш.


За самия секс

Има разлика между секс с момичето, с което ходиш от месеци или години, и секс с малко позната жена за пръв (и може би единствен) път. А именно – ако става дума за сериозна връзка, хората правят доста повече неща в леглото, по-отпуснати са, познават се по-добре и т.н. Това не значи, че при неангажиращия секс не трябва да си отпуснат и спокоен; просто не можеш да очакваш, че ще получиш всичко – от професионален стриптийз, през свирка, до кучешката. Вярно е, че някои жени са най-освободени именно при неангажиращи срещи, така че ако попаднеш на такава, само можем да завиждаме. Обаче ако въпросното момиче не е готово да прави всичко, не настоявай. Бъди доволен от това, което тя ти предлага. Ако връзката се задълбочи, и сексът ще стане по-разнообразен; ако сексът си остане за една нощ, приеми го просто като един епизод и не искай 100%, освен ако тя не е готова да ги даде.

vratovrazka.bg

Dimitar 05.12.2011 0 954
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
05.12.2011 (3210 days ago)
Rate
2 votes
Actions
Recommend