Post view

Анджелина за Дженифър: Няма да допусна този боклук в къщата си!

Актрисата Анджелина Джоли изпаднала в дива ярост, когато разбрала за плановете на половинката си Брад Пит да покани за по питие бившата си съпруга Дженифър Анистън и новия й любим Джъстин Теру.

Брад казал на Дженифър, че иска да се запознае с новия й приятел, след като стана ясно, че връзката й с Теру, която започна през май, е сериозна.

"Той иска да се видят и да пийнат по нещо преди Коледа. Брад смята, че е много вероятно всички да присъстват на церемонията по раздаването на Оскарите през февруари, така че иска да са в добри отношения", съобщи запознат източник пред британското издание на сп. "Нау", пише БГНЕС.

Анджелина обаче била на друго мнение. Брюнетката вдигнала грандиозен скандал на актьора и за малко не го изпъдила от дома им.

"Досега Анджи все е имала пристъпи на истерия, но реакцията й когато научи за намеренията на Брад беше неописуема. Тя не можеше да повярва какво се кани да направи той и започна да хвърля огън и жупел по него. Не знам как не го изгони от вкъщи", разказала позната на звездната двойка, пише bliasak.bg.

"Брад по-късно ми разказа, че се е уплашил тя да не загуби съзнание от бяс. Сподели ми, че освен всички обиди и псувни по негов адрес е крещяла "Дженифър Анистън никога няма да стъпи в дома ми" и "Не мога да повярвам как си могъл да си помислиш, че ще допусна този боклук в къщата си". Това май е била най-сериозната им караница досега", добавила близката на Бранджелина.

Още по темата...


woman.hotnews.bg

sexyboy 23.01.2012 0 1190
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Rate
13 votes
Actions
Recommend