Post view

Секс вместо фитнес

 

Жените правят секс вместо фитнес. Стига да са сигурни, че ще свалят някой и друг килограм, дамите са готови на интимни ласки, дори и да са много изморени.

Според данни на изследване, публикувано от в. Дейли Мейл, 76% процента от нежния пол разсъждава доста практично. Ако са убедени, че от секса се отслабва, те са готови да го правят винаги, дори и след много изморителен работен ден.

Доста прозаично признание, нали? Защо ли уж по-романтичната част от човечеството възприема секса твърде практично, като ефектно фитнес упражнение?! Може би трябва да виним икономическата криза и поскъпването на услугите в спортните центрове?

Впрочем пак според същото изследване две трети от посетителките на фитнес залите заявяват, че биха предпочели секса или домакинската работа пред тренировките стига да са сигурни, че ще изгорят същото количество калории.

А всъщност как става това на практика? В книгата си „Най-добрата секс диета“ Кери Маклоски цитира сухите факти. За да изгориш 200 калории, трябва да прекараш 48 минути в чистене, 63 минути да обикаляш магазините, 12 минути да готвиш, 58 минути да се возиш в метрото или пък да се целуваш 50 мин.

Авторката обаче съветва да наблегнем на секс фитнеса, давайки за пример известната актриса Ким Катрал и екс спайската Мел Би, които открито практикуват този вид спорт, а формите им са повече от завидни.

Изтеглено от: woman.hotnews.bg

Jesica 23.01.2012 0 836
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
Jesica
Бургас, ул. Иван Вазов 69, всеки ден от 10.00 до 02:00
23.01.2012 (3049 days ago)
Rate
2 votes
Actions
Recommend