Post view

Влагалищно удовлетворение от дебелината на пениса

Защо жените предпочитат по-дебелия пенис

  • повече търкане и силно стимулиране стените на вагината

  • разпъване на влагалището (чувството че си "напълнена")

  • стимулиране на точката Г и ЗСЕ зоната

Дебелият пенис доставя повече вагинално удовлетворение, защото по-големият му диаметър усилва триенето и натиска върху влагалищните стени. Първите няколко сантиметри от тези стени са наситени с нервни окончания чувствителни на допир. Дебелият пенис усилва удоволствието й защото разпъва влагалището и увеличава натиска и търкането на зоната на точката Г и ЗСЕ зоната. Повечето жени много харесват усещането, че са "напълнени" от такъв дебел пенис при вкарването му. Също така е изключително приятно и усещането, че ти "обръщат хастара" - удоволствие получавано при изваждането му. Колкото пенисът е по-добел, толкова повече стените на влагалището обхващат здраво члена и толкова приятните усещания са по-силни.

Огромен пенис проникващ във влагалище

Проникване от много дебел пенис:

Обърнете внимание на разпъването на влагалището и как стените му обгръщат пениса (докоснете снимката).


Дебелият пенис усилва възбудата и на клитора

Много хора си мислят, че клиторният оргазъм не се влияе от по-големият размер на пениса. Клиторът обаче е по-голям от видимата му външна част.

'Тялото' на клитора е дълго около 2 см и завършва в главичката. То има две рамена, дълги до 10 см., които се спускат надолу и навътре в тялото. От тялото тръгват и две луковици, по една от двете страни на влагалищния отвор и които са съставени от еректилна тъкан. Ето защо е разбираемо, че по-дебелия пенис ще създаде по-силно стимулиране на рамената и луковиците на клитора.

структура на клитора

3 измерно изображение на клитора


разположение на клитора около влагалището
разоположение на клитора
около отвора на вагината

По-дебелият пенис допринася за клиторния оргазъм и поради още една причина: при проникване, поради по-голямото триене, малките срамни устни се "увличат" от пенисът и тъй като са свързани с гуглата на клитора, тяхното движение търка гуглата на клитора напред и назад по самия клитор.

При среден по размери пенис, обикновено жените не могат да получат клиторен оргазъм само от проникване. Затова е необходимо и използването на техника на проникване, при която пубичната кост на мъжа се търка непрекъснато в клитора.

На много мъже им се е случвало поради прекалено овлажняване (подмокряне) на влагалището силата на триенето да намалее дотолкова, че жената да не може да стигне до оргазъм. Причина за това не е прекомерното овлажняване, а недостатъчната дебелина на пениса. Ако членът не е достатъчно дебел, поради смазващия ефект на вагиналния секрет натискът върху стените става много-слаб и това намалява усещането. С голям, дебел пенис никога една жена не може да бъде "прекомерно" овлажнена.


Накратко

лизанеПри полов акт, повечето жени ще изпитват различни усещания когато го правят с голям, среден или малък пенис. Ето защо, ако имате по-скоро малък пенис, използвайте и други методи за да задоволите партньорката си, защото само с проникване няма да стане.

Понякога, когато тя е силно възбудена, може да получи вагинален или на точката Г оргазъм само от проникване, но по принцип винаги ще се нуждае от едновременна стимулация на клитора за да свърши. Преди всичко обаче, мъжът трябва да използва всички "трикове" на оралното или ръчно стимулиране ако желае да задоволява сексуално партньорката си. Повече за това можете да прочетете  в "Съвети към мъже с малък пенис".

 

paradizo-sex.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


angel 29.01.2012 0 2195
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
angel
Welcome in our social network - Добре дошли в социалната мрежа FLAMINGO
Rate
3 votes
Actions
Recommend