Post view

Еделвайс разкри тайни от кухнята на порно филмите

Еделвайс разкри тайни от кухнята на порно филмите


29 септември 2010 г.

Тази вечер гости на Хората на Слави бяха порноактрисата Еделвайс и нейният съпруг и мениджър Алекс Ломски, чиято професия е фотограф.

Любопитно за Петимата беше да разберат, че всеки порно филм си има сценарий и сценаристи и ако те са сценаристи на такъв филм, биха присъствали на снимачната площадка. Голям интерес сред тях предизвика и новината, че ако не сценаристи, то при подобни снимки, могат да поемат ролята и на човека, чиято работа е pussy light.

На снимките на порно филм присъстват поне 30 души екип, обясни Еделвайс. Тя призна обаче, че това не я притеснява – първо, защото явно й се отдава и второ, защото всички са професионалисти и се държат сериозно, пази се тишина, а единственият, който може да се обажда, е режисьорът.

Запитана от петимата наистина ли размерът няма значение, гостенката отговори твърдо – „да, размерът няма значение, стига да е голям“. Еделвайс беше така добра да отговори на въпроси на почитатели:

Въпрос от Антон Младенов:
Скъпа Еделвайс, гаджето ми отказва да прави френска любов с мен, как да я навия?Еделвайс:
Аз мисля, че най-добре ще е да я заведеш във Франция, там каквато и да я правиш, все ще е френска.

Въпрос от Владо Жигучев:
Спал съм с над хиляда жени. Това добре ли е?Еделвайс:
Ако само си спал, никак не е добре!

Въпрос от Дидо_86:
Еделвайс, къде в интернет мога да намеря твои голи снимки.

Еделвайс:
Дидо, по-трудно ще намериш облечени?

Въпрос от Райко от Айтос:
Как да накарам жена ми да гледа порно заедно с мен?

Еделвайс:
Скъпи Райко, като за начало, бих обърнала нейното внимание на тапетите, на килима, на обзавеждането в сцената. Така може да я задържиш повече пред екрана.

Въпрос от Милена:
От няколко месеца мъжът ми ме навива да направим тройка с моята най-добрата приятелка. Какво да направя?

Еделвайс:
Милена, казвам ти като жена на жена. Първо му предложи да направите тройка с неговия приятел и после ако мине добре, тогава ще говорите.

На въпрос към съпруга на Еделвайс как се чувства, тази история не е ли малко шантава, той отговори, че няма проблем и всичко това му действа възбуждащо.

За финал Еделвайс показа нагледно на Хората на Слави как за участие в порно филм се прави нещо като кастинг, което в Италия се нарича „провино“. За целта петимата смелчаци бяха подредени в редица, а тя танцува пред тях. По свой начин Еделвайс преценяваше „кандидатите“ – нещо, което ще остане забулено в тайна, а провиното ще продължи да е обгърнато в мистичност. Накрая все пак Еделвайс избра за участие в следващия си филм Драгомир Петров. Тя му подаде лист с телефона си, но Драго, уви, каза, че на чуждестранен номер няма да звъни, скъпо му е.

slavishow.com

sex_shop_pz 16.05.2012 0 1468
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
sex_shop_pz
sex shop Pazardjik 10-19 hours
Rate
4 votes
Actions
Recommend