Post view

Три финала на "Под прикритие" - кой ли ще ни пуснат?

Третият сезон на хитовия български сериал, „Под прикритие” приключва тази неделя.

След 3 месеца интензивен екшън, престрелки, гонитби, убийства и нелегални сделки мисията на агента под прикритие Мартин е пред своя край. Как ли обаче ще завърши тя - дали той ще събере достатъчно доказателства, за да вкара Иво и Джаро зад решетките, или ще бъде разкрит и наказан по най-жестокия начин?

Отговор на тези въпроси знаят само продуцентите от БНТ и Камера, както и режисьорът на финалния епизод – Виктор Божинов.

Причината за това е, че за финал на „Под прикритие” са заснети три различни версии, а тази, която ще бъде излъчена в неделя, ще бъде изненада дори и за актьорите. 

В интернет вече се появиха множество спекулации относно финала на третия сезон. Едни са убедени, че Джаро ще убие Мартин, други залагат на справедливото възмездие и арести за гангстерите, трети пък са доста по-черногледи и предполагат, че за Иво, Джаро, Куката и Марто финалът ще бъде фатален. 

Междувременно след убийството на Здравко Киселов-Косъма, феновете на сериала в интернет буквално надигнаха бунт. Веднага след края на епизода във виртуалното пространство се появиха хиляди коментари в защита и в памет на героя на Александър Сано.

Феновете приеха толкова емоционално смъртта на Косъма, че в мрежата се появиха чак и стихотворения за покойния гангстер.

Във Facebook дори изникнаха групи с призиви „Смърт за убийците на Косъма” и „Куката да убие Крум и Иво”

Stara-Zagora 13.02.2013 0 641
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
Stara-Zagora
Stara Zagora, Gurko 82, работно време: 10.00-22.00
13.02.2013 (2667 days ago)
Rate
0 votes
Actions
Recommend