Post view

Задържаха мъж за разпространяване на порнографски материали

Служители от сектора "Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт" в ГДБОП, съвместно с техните колеги от СБОП-Велико Търново са задържали 36-годишен мъж, разпространявалпорнографски материали с участието на непълнолетно момиче, съобщиха от пресцентъра на МВР.

До акцията се стигнало след множество подадени сигнали за съществуващ профил с порнографски клипчета на 12-годишно момиче във форума на сектора "Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт".

Задържан е Д. Й. от Дебелец, криминално проявен за кражба. Установено е, че от няколко месеца той склонявал жертвата да участва в създаването на клипчетата и след това ги разпространявал чрез Интернет.

Последвало претърсване на дома на задържания, откъдето антимафиотите иззели компютърна конфигурация и предмети, имащи отношение към престъпна му дейност.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление под наблюдението на Районната прокуратура във Велико Търново. Д. Й. е привлечен като обвиняем и е задържан за 72 часа.

Stara-Zagora 13.02.2013 0 825
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
Stara-Zagora
Stara Zagora, Gurko 82, работно време: 10.00-22.00
13.02.2013 (2776 days ago)
Rate
0 votes
Actions
Recommend