Post view

10 тайни за секса

Ако има едно нещо, което да запомните от посещенията в рубриката "СЕКС" , то нека е следното: "Не говорете за секс - правете го". Защото на думи всеки е голям, велик и издържлив, но на действия малцина оправдават очакванията.

Вероятно и вие като нас сте забелязали, че има някои неща в секса, които човек разбира съвсем самичък, след честен и упорит труд. Ако можеше някой да ни ги каже, преди да се помъчим, щеше да е добре, но не би. Сега ще ви споделим десет сексуални тайни, които по принцип човек сам разбира. Нашите читатели обаче, както винаги са привилегировани и научават важните неща от надежден източник. Четете и помнете:

1. Да вкараш "количката" в "гаражчето" е само върхът на айсберга

Сексът е страхотна мистерия и с различните хора е различен. Но той не включва само "вътре-вънка", а много други неща, на които ще трябва да се учите сами.

2. Сексуалното привличане не е любов, а нещо съвсем различно

Точно поради тази причина може да правите страхотен секс с някоя жена, която не обичате и скапан секс с любовта на живота ви. Струва си да проверите дали пък няма да заобичате партньорка, с която сексът е жесток, но по-добре да се опитате да подобрите секса с истинската ви половинка. Но е изключително важно да не бъркате двете неща.

3. Тялото ви не е машина

Понякога няма да ви се прави секс, но не защото не обичате жена си или не ви възбужда. Тялото ви не е машина, така че няма да можете винаги да го командвате.

4. "Страхотният секс" винаги е различен

Всеки път страхотният секс ще е различен и "страхотното" ще се състои в нещо различно.

5. Хубав и лош секс може да имате с всяка жена

6. Чрез секса можете да научите много за себе си

7. Както и чрез сексуалните фантазии

Хората имат всякакви сексуални фантазии, които са причинени от всякакви неща. Ключът може да се крие в детството, в сънищата, в хората, с които общувате, в книгите, които четете и т.н.

8. Не е необходимо да мислите само за кефа на партньорката ви

9. Ако по време на секс усетите, че всъщност изобщо не ви е кеф, просто спрете

Няма нужда да се преструвате. Трябва да можете да говорите с партньорката си за нещата, които не ви харесват, за да можете заедно да подобрите сексуалните си преживявания.

10. Сексът се променя с времето

С годините, със смяната на партньорите, с начина на живот, който водите. Той е част от вас и няма как да си остане винаги един и същ.

SexMarket 17.04.2014 0 818
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
SexMarket
Sex Market Flamingo, Бургас, Константин Величков 29, всеки ден от 10.00 до 22.00
17.04.2014 (2276 days ago)
Rate
0 votes
Actions
Recommend