Post view

3 идеи за място за първа среща

Ресторант

Когато за първи път поканиш момиче да излезете, ти се налага да избереш къде да я заведеш. Трябва да е оригинално, подходящо за първа среща, романтично и да можете да си говорите там. Ето 3 идеи за места за първа среща, които може да ти бъдат полезни.

Театър

Същото като киното, но по-оригинално и малко по-стилно. Особено ако момичето си пада по изкуство. Театърът ви дава възможност да правите нещо заедно, без да се налага да говорите през цялото време. Същевременно, ако има антракт, ще имате възможност да си поговорите, а след театъра ще имате и тема за разговор.

Екзотичен ресторант

Това е идеална възможност да опитате нещо ново заедно. Съвместните нови преживявания са начин да създадеш връзка с един човек, а това е нещо, което търсиш при първа среща. Затова, ако ще ходите на вечеря, избери нещо по-оригинално от пицария.

Място с жива музика

Ако можеш да намериш място с приятна тиха музика, това ще е чудесна идея за първа среща. В никакъв случай не се спирай на техно или хеви метъл, нито пък на голям концерт на стадион – това не е подходящ фон за първата ви среща. Най-добре намери някой тих пиано бар или клуб с жива музика.

снимка: sxc.hu

Dimitar 27.11.2011 0 1232
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Rate
2 votes
Actions
Recommend