Post view

5 причини поради който няма да искате да сте порно звезда

Един бърз въпрос , колко мъжки порно актьори можете да назовете ? Не казвайте Джон Холмс , той е мъртъв , не се брой. Не казвайте и Рон Джеръми . Той е дебел,космат с мустак . Махнете тези двамата и кой се сещате ? Никой ? Нищо ?
Не се чуствайте зле , не сте единственият . Понятието " мъж порно звезда " е оксиморон , така или иначе . Това е защото да си мъж в порно бизнеса не е толкова добре . Точно това казваме , да ти плащат да чукаш стотици момичета пред камера е надценено , и ще ви кажем 5 причини защо.

Инжекции

Когато работата ви зависи от това колко често го вдигате и държите в ерекция е нормално да търсите начини да подобрите ерекцията си . Няма нищо срамно , това е порно не бейзбол. Пениса въпреки най-добрите ни желания не е машина . А и науката не е стигнала още до там .
 
За съжаление на много порно актьори , Виагра и Циалис са само началото . Както всичко друго тялото ви може да изгради имунитет към тези хапчета .В началото само едно хапче не действа , и взимате две.След това и двойната доза не помага и започвате тройна и така нататък докато сте притеснен че приемете прекалено много изкуствени ензими за да спукате кръвоносен съд

И тук започвате с инжекциите . Следващата логично стъпка за да изпълнявате задълженията си като мъж-порно актьор  е да забодете игла в пениса си редовно и да го пълните с химикали , за да може той да се усмихва пред камера . Виждали ли сте лакътя на наркозависим ? Не казваме че става точно същото...всъщност по-дяволите вие си забивате игла в пениса , точно това казваме.

Болести

Очевидно е нали ? Въпреки че индустрията има правила , вие сте пак залагате срещу късмета , залагайки здравето си и правилното функциониране на пениса си , всеки пък когато прави секс без презерватив , точно както в истинският живот.

За пример , смайващите 66 % от актьорите имат херпес . Не е СПИН , но не искате и това , нали ?

Простото решение е да сложите презервативи , като започнете , нали ? Е не точно . Дори и да искате да го направите , е по-вероятно да бъдете убеден да не го правитие , понеже секса с презерватив не продава така добре както секса без . Оказва се че презервативи слага пречка на цялата история с фантазиите .

Заплащането

Средно , мъж порно актьор взима около половината до една трета от това което взимат жените . А и режисьора не му пука ,много много за вас . Ако говорим за гей-порно там нещата очевидно стоят по много по-различен начин , но не го правим. Говорим за по-голямата част от произвеждането порно , което се цели в хетеросексуалните мъже . Това автоматично значи че голото момиче е важно , не голият мъж .

Режисьора знае това , което ви поставя малко над човека който носи кафета в йерархията на снимачната площадка . За да се усложнят още нещата , има повече мъже порно актьори отколкото жени , което значи че ще сте един от много лесно заменим в момента в който започнете да се оплаквате за сексизъм или равнопоставено отношение . , или факта че камерите са готови и изведнъж се появява тиква от Хелоуин която я нямаше преди секунда , а и е Април .

Премахва удоволствието от секса

Колко време мислите че ще правите секс като професия преди правенето на секс да ви омръзне ? Сериозно  , това е по-скоро общо прието отколкото морал , но колко случайни , "работни " симулиращи оргазъм , с възможност да имат или нямат херпес вагини ще изчукатев преди либидото ви е да тотално подтиснато ?

Секса действа на мозъка ви като всеки стимулант-с каквото го асоциирате ви възбужда , и ако сте порно актьори можем да предположим че ще вие ще бъдете свързани с доста извратени неща . Вашата "толератност" за еротика ще се премахне в момента в който ще ви трябва нещо странично за да почуствате и гъделичкане в панталоните си .

Също така , може би сме наивни предполагайки че повечето актьори искат да имат приятелка/жена за да се оправят с тази главоблъсканица.

Няма план за отказване

Повечето порно актьори базисно се движат от място на място и живеят от едно мизерно заплащане до следващото в свят където много малко е сигурно в работата им . А и работата не е привлекателна в дългосрочен аспект

Актьорите им се заплаща за сцена и това е . Няма дълго срочни контракти , бонуси , пенсия и здравни осигуровки . И успех да искате такива неща , няма профсъюз на порно актьорите

Да си порно актьор се котира толкова колкото да си обирждия на банки.Ако искате да смените работата си винаги идва въпроса " Какво сте работили последните 5 години? " " Ами мога да вдигам тежест с пениса си и да я размахвам докато ме бия с камшик. Това брой ли се за няколко неща ? "


Blake 22.06.2013 3 2453
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
 •  ico_tanew: 
   

  материала е много добър и полезен, но все пак които иска пак би го направил

   
   02.07.2013Reply 
  0 points
   
 •  stefko: 
   

  да, ама аз искам

   
   23.06.2013Reply 
  0 points
   
 •  angel: 
   

  много добър материал

   
   22.06.2013Reply 
  2 points
   
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Rate
2 votes
Actions
Recommend