Post view

Fleshlight мастурбатори

Мек, еластичен и невибриращ SuperSkin® мастурбационен ръкав, изработен от патентован и висококачествен материал, направен с цел да пресъздаде усещането от истинско сексуално проникване. Моделираният ръкав е опакован в атрактивна и твърда кутия, наподобяваща обикновено фенерче, като по този начин можете да го съхранявате дискретно и без притеснения.

                                                         мастурбатор, вагина, дупе, уста

Продуктът е лесен за почистване и употреба. Освен това е и 100% безопасен. При правилна употреба вашият Fleshlight продуктът гарантира доживотна наслада!


Fleshlight продуктът включва ръкав и калъф. Ръкавът е мастурбатора, който може да бъде под формата на вагина, уста, или дупе, а калъфът е кутията, в която той се държи.  Дължината е  приблизително 26 см, а диаметърът му е 10 см.


83d2469572ab91cbc5f9747eec9f7ff4.jpg4f54551eaa83f7c18bbeca5118a82419.jpg    Fleshlight продуктите не се нуждаят от батерии или електрическо захранване, за да функционират. Съществува модел Fleshlight Vibro, който има 3 Fleshlight вибриращи патрони за интензивна стимулация! Вибриращият патрон на Fleshlight не само осигурява интензивна стимулация, когато е в комбинация с Fleshlight Vibro, но също така може да се използва като клиторен стимулатор или вибратор за всекидневна употреба в допълнение към всяка колекция от секс играчки. Поръчайте допълнителен патрон и го поставете в края на Vibro ръкава, за да се насладите на върховни преживявания.


47f348ca0c201939f7ca23619d965e9b.jpg    Fleshlight продуктите може да се използват под душа или във ваната. Няма проблем, ако се накисне във вода, но сапунът не трябва да влиза в контакт с подвижния мастурбационен ръкав. Ако сапунът съдържа масла, те биха могли да увредят Fleshlight ръкава. За да се подсуши по-бързо, се пъха тънък плат или хавлия от единия край до другия. Когато се поставя ръкава в калъфа,трябва да се отвърти капачката, така че въздухът да продължава да циркулира свободно. НЕ се използва сапун, за да се изчисти SuperSkin ръкава. За по-основно почистване се препоръчва да се използва малко изопропилов алкохол. За да се запази мекото усещане, се напръсква обилно с царевично нишесте. НЕ се препоръчва използването на талк или пудра за бебета. Използването на всякаква друга пудра, различна от царевично нишесте, предизвика помътняване на Ice Fleshlight мастурбационния ръкав и загуба на неговата прозрачност.


Няма нужда да се използва презерватив с Fleshlight продуктите, но използването му няма да навреди на Fleshlight ръкава.


Всички релефни ръкави се използват с Fleshlight калъф. Препоръчва се закупуването на калъф за всеки отделен ръкав за по-удобно съхранение.


В момента се предлагат розови и прозрачни ръкави. 9fee48c3a81cc8ea78a4d2e69eab7d46.jpg


мастурбатор, вагина, дупе, устаПрепоръчва се използването само на лубриканти на водна основа. НЕ трябва да използват лубриканти на маслена основа, тъй като те бавно ще повредят Fleshlight материала с течение на времето.
  

Fleshlight мастурбатори може да намерите в секс магазини Фламинго или да поръчате от нашия е-магазин.

Мастурбатори (вагини, устни и дупета) са изключително популярни и удобни за ползване. Тях можете също да намерите в секс магазини Фламинго или да поръчате от нашия е-магазин.

FlamingoSofia 15.11.2013 0 3163
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
FlamingoSofia
Заповядайте в нашия магазин на ул. Цар Симеон 200 - гр.София всеки ден от 10:00 до 22:00.
Rate
1 votes
Actions
Recommend