Post view

Fleshlight - Vibro Touch

fleshlight-vibro-02.jpgfleshlight-vibro-01.jpgПластините на поредицата Fleshlight Vibro продуктът се различават от другите Fleshlights по това, че има три джобчета в страни, които обграждат входа на канала и отвора. В джобовете, можете да поставите до три мини-вибратори (наречени Fleshlight Вибриращи куршуми), които карат ръкава да вибрира, като по този начин се увеличава общото удоволствие от мастурбация.

Вътрешната структура на Fleshlight Vibro се нарича "Vibro Touch". Каналът на Vibro Touch ръкава е с диаметър от 15-18 мм и по този начин е сравнително широк. Вътре в канала има натъртвания с много дълги дръжки разположени много близо една до друга, които стърчат под ъгъл от 45 градуса в канала. Натъртвания, които са приблизително 5 мм дълги, покриват цялата вътрешна повърхност и са подравнени в посока към изхода на канала.vibro-touch-dimensions.jpg

Fleshlight мастурбатори може да намерите в секс магазини Фламинго или да поръчате от нашия е-магазин.

Мастурбатори (вагини, устни и дупета) са изключително популярни и удобни за ползване. Тях можете също да намерите в секс магазини Фламинго или да поръчате от нашия е-магазин.

FlamingoSofia 30.11.2013 0 1734
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
FlamingoSofia
Заповядайте в нашия магазин на ул. Цар Симеон 200 - гр.София всеки ден от 10:00 до 22:00.
Rate
0 votes
Actions
Recommend