Post view

Fleshlight - Wonder Wave

wonder-wave-fleshlight-review.jpgWonder Wave ръкавът на ширина, диаметърът на канала е подобна на тази на Original ръкава. Камерата, която е на входа е с камбановидна форма и е последвано от още 14 цилиндрични камери, които се простират до края на ръкава. Камерите са образувани чрез кръгови стеснения в интервал от 15 мм. Диаметърът на първия канал е 15 мм и 18 мм в останалите.

Текстурата е вълниста по вътрешния канал на пластината, което създава непрекъснати промени в противоналягането, което оказва влияние върху пениса. Ще почувствате силна стимулация на всяко свиване, което намалява с всяка камера и след това отново се повишава в следващото стеснение. Изключително приятно е плъзгането от една камера към следваща, чувствайки стесненията, работещи по дължината на пениса и на главичката. Изобилието от вакуум може да се натрупва вътре в камерите, което се забелязва при плъзгането от канала и приятния ефект от засмукването, който се създава.wonder-wave-dimensions.jpg

Fleshlight мастурбатори може да намерите в секс магазини Фламинго или да поръчате от нашия е-магазин.

Мастурбатори (вагини, устни и дупета) са изключително популярни и удобни за ползване. Тях можете също да намерите в секс магазини Фламинго или да поръчате от нашия е-магазин.

FlamingoSofia 30.11.2013 0 1784
Flamingo Free Ads

Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
   Comment Record a video comment
 
 
 
     
Post info
FlamingoSofia
Заповядайте в нашия магазин на ул. Цар Симеон 200 - гр.София всеки ден от 10:00 до 22:00.
Rate
1 votes
Actions
Recommend