Forums  ›  Sport - Спорт  ›  News - Новини
 

Вибратор бръмчи в лятно кино "Орфей"

 

"Пиеса за вибратора" проследява истинската история на първия вибратор и вълненията около приложението му с медицински цели. Комедията гостува на 29 май в кино "Орфей". Още преди да излезе в афиша на Народния театър, представлението получи етикет "скандално". Спектакълът съвсем не е порно, а напротив - умело се движи по ръба на невинността и добрия вкус благодарение на режисурата на Валентин Танев. 

 
Това е забавната история на д-р Гивингс - лекар, който лекува с вибратор жени със здравословни проблеми. Съпругата му е свидетел на неговите занимания, но никога не е била допусната до тях. Основна е темата за липсата на любов и внимание между партньорите в семейните двойки.
 
Актьорският състав е звезден! На сцената излизат Бойка Велкова - музата на Теодосий Спасов, младият господин "Минута е много" Стефан Спасов, красавицата от "Седем часа разлика" Илиана Лазарова, чаровният Фахрадин Фахрадинов и доайенът Мариус Донкин.

Пиесата с номинация за "Пулицър" се играе с голям успех на Бродуей и получава световна популярност с холивудската екранизация "Хистерия". Билети за комедията "В съседната стая или Пиеса за вибратора" се продават на касата на кино "Орфей" и в Билетен център пред Общината.
433806.jpg18.7K1 views

хахах, забавно е

трява да се види