Forums  ›  Sex - Секс  ›  All for sex - Всичко за секса
 

Какво трябва да знаем за двойното проникване...

Какво трябва да знаем за двойното проникване... 

 

3.07.2014   Двойно проникване, Двойно удоволствие!

Какво е по-добро от една бизквитка? Логичния отговор: Разбира се че две бизквитки! И така, А какво е по-добро от един пенис?  Естествено ДВА ПЕНИСА!;)

5c12cac0ab24e3058d84fead7250789f.jpg

 

Двойното проникване може да изглежда като порно фантазия, но за повечето хора е страхотен начин да открият това допълнително уникално усещане отправяйки се към спалнята.

Ако не сте го правили никога или ви се случи да участвате в такова проникване, ще е добре да знаете в какво се включвате и да се подготвите предварително преди това възможно най-добре за да може да се представите на ниво ;)

Сега ще ви дадем няколко полезни съвета и различните видове двойно проникване ако някога ви се случи това страхотно изживяване  да сте подготвен:

 

Безопасност

Първо ще трябва да решите в кои дупки на партниорката ви ще прониквате. Ако ви е удобно може да опитате с двата си пръста в една дупка, но трябва да внимавате защото някой от представителките на нежния пол може да не им е удобно и даже некомфортно при такъв тип проникване особено ако не са свикнали.

После ще трябва да изберете какво ще използвате за двойното проникване. Примерно може да използвате две играчки,една играчка и пенис/реален и изкуствен по ваш избор/ или два пениса. Рисковете понякога при различните избори е различен но си има и възнаграждения ;)

 

С две играчки или двойна

bfcc525d80a60f708a0b51a1e6f22ace.jpg

Може би най-лесния и потенциално най-безопасния метод, хубавото при този избор е че може партниорката ви да се задоволи и без ваше участие.Когато прави двойното проникване по този начин единственото за което тя трябва да се притеснява е това дали играчките и са идеално чисти преди употреба и това как да ги почиства и поддържа. Запомнете! не сменяйте играчките между дупките без да ги миете или да им сменяте презервативите  преди това, ако не го правите  може да си докарате нежелани инфекций и болести! По принцип презервативите е хубаво да се използват само от вас от вас  също и от партниорката ви при ползването на играчки ако евентуално играчките които използа са съвместитими за ползване със презервативи.

 

Със една играчка и пенис

53d5eb28b4d39bf2dd7711a9d0e017ea.jpg

Ако добавите играчка в комбинация с  пениса си ще направите любовната игра още по интригуваща...Това е страхотен начин да удовлетворите и задоволите желанията на вашата партниорка без да е нужно да участва и трети партниор.

Уверете се че използвате повечко лубрикант, в случая вие или тя ще трябва да вкарвате играчката  вземете самата играчка и я вкарвайте леко и нежно корегирайки я с леки движения вкарвайки я /в зависимост от секса вие преценете в коя дупка да я вкарвате/. Ако прониквате двойно в една дупка, може да искате да се преместите в друга дупка и корегирайки играчката в едната да прониквате със пениса си в другата. Но така или иначе тук най-важното е да  се използва много лубрикант и да има комуникация между вас и партниорката ви.

Ако не сте свикнали и не сте използвали такива играчки друг път няма да е лошо да намерите време да потренирате с тях за да може да свикнете да ги използвате и да боравите с тях, също и да почетете малко в интернет или да говорите с партниорката си за това кое и доставя удоволствие/оргазъм/ и кое не или я наранява.Това също  е и добра възможност да подобрите комуникативните умения между двамата ви.

 

Със колан/strap-on/

69326a663fc23a213197c580eb1954be.jpg

Това е страхотна идея за тези от вас които са по-напреднали в двойното проникване.По принцип това проникване се използва предимно само при жените-лесбийки защото е уникален вариант за задоволяване и няма изливни въжета и призрамки както при обикновените колани с което  удоволствието и усещането при самия секс е по истинско.

 

 

С два пениса

abf5bfc24d85eb5daf0a8ba57bc8f1a3.jpg

При това проникване вероятно има най-голям риск свързан само поради факта,че при този вариант трябва да  внимавате повечко с партниорката си при проникването понеже вече не сте сам а сте двама мъже които осъществявате проникването или както  е по известно по света 3ка ;). Ако партниорката ви се чувства уверена и готова че може да поеме два пениса препоръчвам да пробва добрата стара поза "печене на шиш" да не си представите сега  че ще  я забивате на шиш и ще я печете :d не естествено просто трябва  да я разположите във  такава поза както пр. както се пече на шиш някакво животно за да бъде максимално отпусната и да няма напрежение  когато прониквате в нея колкото по  спокойна и отпусната е тя толкова по безболезнено и меко ще бъде проникването и за нея и за вас. Може да има  удоволствие в този  тип прониквания но понякога  са  болезнени ако  партниорката ви не е свикнала в случая и  не се използва лубрикант който е задължителен!  в този случай препоръчвам да е комбиниран за анален и вагинален секс http://toys-commerce.com/shop/product_info.php?cPath=22_226&products_id=738 на водна основа,безветен и напълно безопасен за употреба.Във връзка с полово предаваните  болести ако имате такива притеснения или за нежелана бременност (ако може партниорката ви да забременее) няма да е лошо да използвате мерки за безопасност преди проникване т.е контрацептиви.Трябва също и да внимавате с допълнителния партниор при това проникване  да не ви се провали връзката с вашата партниорка после заради този секс.

Друг голям риск когато имаме проникване от два пениса е този с презервативите. Ако и двамата вкарвате пенисите си в една дупка и двамата ползвате презервативи /както трябва да бъде/ от триенето помежду им може да доведе именно най нежеланата ситуация да се скъсат самите презервативи което не ви го пожелавам в тази ситуация ще преопоръчвам използването на по-здрави презервативи направени от  латекс  http://toys-commerce.com/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=1329 които са доста издръжливи и не биха се скъсали при такава ситуация ;) също и да използвате  повече лубрикант в случая ще препоръчам такъв на силиконова основа http://toys-commerce.com/shop/product_info.php?cPath=22_227&products_id=1354 които създава хубав и хлъзгав ефект за  да получите повече удоволствие и да не стават конфузни ситуаций.

 

 

Орално

0d5a3fa04dd3e966355bbf0e15448086.jpg

Вярвате или не ако използвате и устата на партниорката ви като отвор когато правите двойно проникване това също се се брои за двойно проникване.Ако е възможно нека партниорката ви да легне по корем,вие също легнете до нея по този начин и на двамата ще ви е по комфортно. В тази поза докато партниорката ви  доставя орално удоволствие  вие също можете да и доставяте и на нея чрез секс играчка,вибратор,масажор и др.  мазажирайки я отзад.Пр този тип пози има известна доза творчество и нагласи но повярвайте ми заслужва си аз лично съм я пробвал и направо ме изпраща на седмото небе....Едно е сигурно приятели мой че при този тип прониквания удоволствието за вас и партниорките ви е повече от страхотно така че четете и действайте ;)

 

И така надявам се че тези съвети и статия ви бяха полезни едно специално благодаря на колегата ни Alex007 който я написа, до нови срещи приятели ;)

здрасти

Ангел

здрасти

Ангел