Forums  ›  Sport - Спорт  ›  News - Новини
 

Нов национален стадион ?!

Напоследък много се спекулира за нов национален стадион , защото "Васил Левски" не отговаря на изискванията за международни мачове, и България е изправена пред абсурда да си играе мачовете в Македония/Сърбия/Румъния. Заговори се за построяването на изцяло нов стадион в столицата за около 100 милиона лева че и повече. Другата идея е за далеч по-малка сума да се реконструира стадион "Пловдив" и той да бъде върнат от общината на държавата , според вас лично кой ще е един по-добър вариант за развитието на стадиона ни ?

Според мен в Пловдив може да се направят мачове от вишата лига но не трябва само стадион :) А от друга страна за спорта не съм фен на фудбола но хобито ми е фитнес и според мен всеки трябва да опита в тази насока на мен ми помогна да се чувствам много по енергичен с много по голямо съмочусвтие което повлия в много добра насока на живота ми :)

Бойко и Стоичков ще правят далавера за комисионна и ще бутат стадиона ,за да построят Испанци по малък и то само за футбол.Така отпада заплахата да имаме по голям стадион от София и другарите да лапнат някой лев комисионна -------болкуци