Forums  ›  Sex - Секс  ›  Anal sex - Анален секс
 

Анален секс-как да я накараме

Много мъже му се наслаждават, но за да убедят приятелка си за анален секс си остава предизвикателство. Как точно да се случи това, като тя е принципно е против? Първото нещо е да дискутирате с нея тази тема. Да разберете, какво точно я кара да се колебае и да прецените какво може да направите така, че да не излъжете нейните страхове.

Болката срещу удоволствието

Много жени само пробват анален секс веднъж и след това се настройват срещу него завинаги. Това е обикновено защото техният първи опит е бил болезнен. Ако вашето момиче е имала лошо анално преживяване, то ще е грубо за нея, някой да я кара отново. Дори ако тя никога не го е пробвала, най-вероятно е чула ужасни истории за него.

Анус е описан от нерви и с правилният вид стимулация при аналната игра може да усети удоволствие. За нещастие, същия пръстен от нерви, може да превърне удоволствието в болка и неудобство особенно ако нямате техника. Когато убеждавате вашата приятелка да правите анален секс, трябва да покажете загриженост за нейното удоволствие и безопасност като поемете отговорният към това и предварително добре обмислите нещата.

Погрижете се за нейната настройка

Най-напред, тя трябва да бъде отпусната и подготвена; аналният секс не носи удоволствие ако трябва бързо да е реализиран. Анусът ще се стяга ако тя е нервна, което ще прави трудно влизането за вас и още повече болезнено за нея. Изберете време и място когато тя ще може да бъде отпусната и спокойна. Уверете се, че няма кои да ви прекъсне.
Вие вероятно вече знаете, кое наистина я възбужда. Постарайте се предварително, за да може тя максимално да е предразположена и готова.

Как да започнете

Не тръгвайте направо натам. Вместо това, отделете внимание за любовна игра и се уверете, че тя ще знае когато насочите вниманието си там. Стимулирайте нейният анален отвор с пръсти или с секс играчка преди да искате вашият пенис да е там. Подготвяйки я така, тя ще свиква с идеята да има нещо там. Използвайте винаги лубрикант. Много лубрикант. За разлика от вагиналният отвор, анусът не създава собствено смазване; вие ще трябва да използувате много изкуствено овлажняване за да подсигурявате гладъко проникване.

Влизайки

Най-напред, използувайте презерватив за анален секс. Заради увеличените шансове по време на анален секс, по-лесно е да предавате някои заболявания и инфекции, включвайки ХИВ-вирус и хепатит. Ползвайте лубрикант за да е възможно най-хлъзгаво. Продължавйте бавно и помолете вашата приятелка да ви казва ако започне да я боли.
Докато тя напълно се отпусне. Най-трудната задача е вашият пенис да преодолее влизането. За целта, плитко прониквайте навътре-навън с върхът на вашият пенис. След като усетите, че започва да влиза, нежно продължете влизането до край. Сега след като целият е вътре, не танете груб с движенията си. Така може да и пречините значителна болка. Вие не може да я блъскате с нейният анус, така както може да правите тези движения когато сте в нейната вагина. Трябва да внимавате за начина по който тя ще се чувства. Ако вие станете егоистични и се фокусирате върху своето си удоволствие без да съобразите нейната потенциална болка, това ще вероятно бъде последния път когато ще правите анален секс с нея.

Там е "мръсно"

Друга причина тя да не иска анални действия е ако мисли, че принципно е "гадно". За някой там не е "влизаема" зона, а и доста често си го представят като нещо мърсно и нечистоплътно. Ангажирайте се с това тя да се почиства там или да добавите душ заедно към любовната си игра.

Добрите момичета не го правят

Може да ви е трудно да убеждите вашата приятелка, да правите анален секс и поради пречината, че на нея това и изглежда несандартно и едно добро момиче не трябва да го прави. Въпреки, че табуто заглъхна значително, все още има надделяващо становище, което аналният секс е нещо лошо и тези момичета които го правят за "лесни". Ако вашата приятелка е разтревожена за това, вие трябва да я уверите, че вашите мисли и отношение към нея няма да се променят след като сте го направили.

Не свързвайте порно филмите с аналният секс

Не се опитвайте да подръжавате на порно филмите. Професионалните порно актриси са добре подготвени. В порно филмите няма не използват никакви лубриканти, няма предварителна любовна игра и аналният секс изглежда груб и неприятен.

Убеждаваайки вашата приятелка да правите анален секс, може да изглежда като задължение, но ключовите неща които трябва да запомните е да сте чувствителен към нейните нужди, да бъде чисто, и да бъде безопасно. Накрая, не бива да става с болка.

кой ще напише при мъжете как е

аз обичам вси4ко

няма проблеми при мъжете. всеки гледа да ми седне на хубавия кур

аз обичам да чукам хубави дупета. Търся и трявестити

 

аз обичам да чукам хубави дупета. Търся и трявестити

 

 От години се опитвам да убедя жена ми да правим анален секс, но тя не желае а и има проблем  с хемороидите, затова се отказах, Но... не съвсем

кой ще напише при мъжете как е

Доста време съм ползвал секс играчки за стимулиране на ануса сам. 

Миналата седмица навих жена ми да ме чука с пенис колан. За пръв път ми беше друг човек да прониква в дупето ми и усещането беше неописуемо! Още повече когато този човек е жената която обичам и ме възбужда само като я погледна. Много ми хареса да стоя в кучешка позиция и само да поемам големия (макар и изкуствен) пенис в дупето си без да знам нито да контролирам силата дълбочината си скоростта на проникването. Уникално! За пръв път разбрах какво значи да усещаш пеперуди в стомаха - след това преживяване. Буквално това усещах поне час след като свършихме.

Още тръпна от удоволствие като се сетя и с нетърпение чакам следващия удобен случай.

 Сравнението е като между маструбация и стандартен секс. И още нещо - задължително е хубавото измиване преди това. (Най-лесто става като пуснеш силна струя вода от маркуча за слушалката на душа и я насочиш към ануса си на два - 3 сантиметра от него. така няма нужда от вкарване на накрайници за клизма и тн. Много по лесно и също толкова ефективно е) и още нещо - Ползвайте  Мнооого лубрикант!

Продължение...  става все по-хубаво.

Последният път като си разменихме ролите с жена ми - свърших бързо, но тя поиска да продължи и след няма и минута почнах да свършвам отново. Този път само анално и си викам - това вече е краят. Да ама не. Тя продължи да ми го набива и следващият оргазъм почна почти мигновенно ... и така към 5 минути непрекъснато върховно удоволствие. Пет минути на върха е Адски много време. Накрая я помолих да спре защото бях тотално изтощен. Само бях чел, че и мъжете могат да имат по няколко последователни оргазма.  

 

hgdfsaa