Forums  ›  Travel - Туризъм  ›  Hotel, SPA, Sauna
 

Романтични спа центрове

Билките, традициите, минералите, свещите и вниманието, което ще намерите в тези спа центрове, ще останат незабравими. Романтиката са част от скритата сила на водата и се подразбира. Защо да давате пари за хирурзи, когато можете да си върнете младостта с една разходка до екзотично и красиво място?

Айдахо
Coeur d’Alene Resort

Водопадите и фонтаните се виждат от всеки прозорец. Водните легла, масите за масаж и камините правят този курорт наистина уютен. Брегът на езерото е подканящо близо. Можете да се насладите на ски, езда и риболов. Сред незабравимите блюда е карамелизираната патица, а десертът непременно трябва да бъде боровинково суфле.

Прага
Mandarin Oriental

Една от старите столици на Европа ще изненада и спа почитателите. В старинен доминикански манастир от ХІV век можете да чуете истории за далечното минало и да се насладите на спа изживявания от бъдещето.
Околността приветства всеки, който е в романтично настроение, а процедурата с липови клонки и цветове ще се превърне в сладостен спомен.
Разходете се из магазините за кристал или опитайте домашните конфитюри, които се приготвят тук.

секс магазини фламинго, sex shop flamingo, dildo, anal

gay spa center, flamingo agencyЛос Анджелес
Sofitel

Можете да опитате чая, който ще ви бъде поднесен, или да отделите няколко минути за масажа на стъпалата, който предхожда всяка процедура – независимо дали е с шоколад или шампанско например.
Нощният живот на Холивуд и Бевърли Хилс ще отвори врати пред вас, а апетитната пара от кухнята ще донесе аромат на гаспачо, филе-миньон ипудинг с авокадо.

Лос Кабос
Las Ventanas al Paraiso

Тук можете да поръчвате спа процедурите в градината или направо в стаята си. Имате на свое разположение не само просторни помещения с панорамни прозорци, а и тераси, открити душове и вани. Наблизо е празничното градче Кабо Сан Лукас, на носа на полуостров Баха. Нощният масаж е нещо незабравимо, тъй като продължава 80 минути и завършва с разпалване на камината или почивка в джакузи за двама.
Можете да се оттеглите на круиз, да си отдъхнете заедно с кино звездите край басейна или да предложите на дамата на сърцето си пикник на лунна светлина със специалитети с риба тон и мерло.
секс видео зона

Охай, Калифорния
Ojai Valley Inn & Spa

Хотелът е в испански стил. Стените са бели, фонтаните и камините шумят примамливо, а градините са пълни с цветя, портокалови дръвчета и столетни дъбове. Наблизо е планинският масив Топа Топа, до който водят пешеходни пътеки и алеи за колела.
Сред забележителните процедури, на които можете да се насладите тук, са Kuyam, където се използва лечебна глина и специална техника на дишане.
В близост до хотела има игрище за голф, винарни с дегустации и павилиони за йога. В клубовете и ресторантите можете да танцувате до насита и не забравяйте вина като Ojai Vineyard Syrah.

World Sexiest Hotels is Palazzo Versace in Australia, vibrator-bg, flamingo agencyАтланта
Inter-Continental Buckhead

Насладете се на този спа център на компанията за натурални козметични продукти Jurlique. Тук е удобно място не само за отдих, а и за пазаруване и похапване. След 3-часовия масаж Ultimate Fitness & Wellness Experience опитайте печеното Au Pied de Cochon, допълнено от скариди.

Търкс и Кайкос

Спа центърът е заобиколен от басейни, които нощно време са осветени от факли. Наоколо има вили и места за отдих, а розовите фламинго оставят причудливи следи по светлите пясъци.
Карането на каяк, престоят в горещата вана на открито и вкусната храна край басейна са едно от лицата на вашата почивка. Вечерта ви ще бъде незабравимо романтична, когато се озовете на маса за двама на откритата тераса и ще доловите ненатрапчивия аромат на благовонните масла, последвали перления масаж, избран от вас преди това.

 

millionaire.bg