Forums  ›  Sex - Секс  ›  All for sex - Всичко за секса
 

КЪДЕ ОБИЧА ДА СВЪРШВА ГАДЖЕТО ТИ И КАКВО ГОВОРИ ТО

Мястото, където обича да свършва твоето момче, може да ти каже много за това каква личност е той. Например, Аз Просто Ще Ти Свърша На Чаршафите И Ще Се Направя Че Ще Ги Изпера Вместо Теб типът е от онези хора, които ще кажат всичко, за да се изпразнят. Днес ще е „Ще ти изпера завивките”, а утре ще е „Нямам херпес” или „Заклевам се, тя не ми е гадже”.

Няма ги вече дните, в които всичко, което искаш да знаеш за един мъж се разбираше от целувката му. Смея да заявя, че всъщност се разбира от спермата му, и по-точно от това къде се празни. Независимо дали ще бара меча сам, дали ти ще го бараш, дали ще се чукате, или ще му правиш свирка, той трябва да освободи товара някъде, така че внимавай в картинката. Не познаваш истински някой, ако не знаеш как реагира, когато е под напрежение.

 

На лицето ти

Аргх. Това е почеркът на онзи тип мъж, който е гледал твърде много порно. Този пич най-вероятно ще поиска да ти го начуква на земята, все едно си колче за палатка, и слагам пет кинта, че ще каже нещо за твоята „мокра путка”, докато е в теб. Също така най-вероятно се поти много. О, и ще каже на всичките си приятелчета как е свършил върху лицето ти.

На гърба/дупето ти

Аз съм застъпник на този вид свършване. Секси е някак си, плюс това не ти се налага да гледаш изтощително смешната му физиономия при оргазъм. Празненето върху гърба/задника е перфектно, освен ако мъжът не е някой тъпак, който те чука само в гръб, което означава, че или имаш най-страхоният задник на света, или просто не харесва изражението на лицето ти.  Може и да е по-лошо. Може би не иска да те гледа в очите, докато ти го навира, което е индикация за доста сериозни проблеми с интимността.

В устата ти

СТО ПРОЦЕНТА НЕ СИ ГАДЖЕТО МУ, LOL

На коремчето/бедрата ти

Това е нещо подобно на свършването откъм гърба/задника, но малко по-интимно, защото си срещате погледите. Въпреки, че ако се изпразни на корема/бедрата ти, след като си го е извадил по време на секса, може да означава и че е мързел или прекалено бавен. Това е яко, ако си падаш по лежерни типове, но лично аз предпочитам по-решителни. Бих казала, че пич като този е напушеняк, или някой, който не е правил много секс и се възбужда лесно, после се паникьосва, в резултат на което се наблюдава аварийно изпразване, вместо свършване тип „мммх, това е толкова мръснишко и жестоко, свършвам върху моето момиче” .

На вътрешната страна на бедрата ти

Ако момчето свършва на вътрешната страна на бедрата ти, най-вероятно си е играл с кибрита като малък. Той живее на ръба. Сигурно наистина не иска да те забремени, ако наистина се замисли. Но ще го направи въпреки това, заради тръпката да стигне до лимита. Критична точка е любимият му филм.

В презерватива

Ожени се за него. Това е някой, който го е грижа за превенцията на полови болести и забременяване, което според теб означава „нормално човешко същество”, но е по-рядка порода мъж, отколкото си мислиш.

Върху циците ти

Този пич е братовчед на онзи, дето ти свършва на лицето. Той също гледа твърде много порно. И може би харесва хип-хоп. Или се представя за, или се стреми да бъде „играч”. Тайно си мисли, че е по-голям кавалер от свършващия на лицето ти, но в края на краищата и той ще каже на всичките си другарчета къде се е изпразнил. И приятелите му най-вероятно ще те свалят, за да могат и те да свършват върху циците ти. Пази се от странни простотии с храна, които ще иска да прилага, като да облизва мед от зърната ти, защото го е видял в клип на Dru Hill.

В ръката си

Е, това вече е твърде учтиво. Този мъж или е възпитан правилно, или има комплекси свързани със собствената му сперма. Когато си говори с пичовете и стане въпрос за секс, той е противоположността на свършващите на лицето и циците момчета. Това означава, че не го прави. Определено не е взимал участие в неща, като това в което няколко колежанчета се изпразват в една и съща чаша, например. Така че най-вероятно изпитва параноя за състоянието на спермата си или за това, че ще клюкариш за нея с приятелките си. Или е това, или си я пази като някаква резерва, ако Апокалипсиса настъпи и ще се налага той да насели отново земята, което ще рече, че мисли в перспектива, и трябва да останеш с него. В тази връзка, не е зле да овършееш и една-две твои яйцеклетки за всеки случай.

В чорап, който грабва от пода до леглото

Този тип мастурбира твърде много. И живее с майка си.

А ако си свършва в мен?

 

А ако си свършва в мен?

 Тогава е време да се надяваш да е направил везектомия. Иначе е просто игнорантен.

в дупето няма забраменяване