Forums  ›  Sex - Секс  ›  All for sex - Всичко за секса
 

ЗАЩО МОМИЧЕТАТА ТРЯБВА ДА ПРАКТИКУВАТ САМО АНАЛЕН

Сексът в ануса е супер, защото разрушението, упадъкът и болката са ЗАБАВНИ. Ще се помъча да разтълкувам това просто и вярно твърдение в следващите параграфи, но ако се разграничавате дори от една част от него, няма смисъл да четете. Ако съм си свършила работата, преди да сте дочели статията, вече ще си бъркате в дупето и ще мислите начини как да набутате нещо забавно в него.

 

ДА МИСЛИШ С АНУСА СИ
Ясно е, че аналният  секс е лоша идея. Затова е толкова добър. За момичетата чукането отзад по същество означава „не”. Това е един от първите уроци, които научаваме – „Анусът ми изхвърля разни неща, не трябва да слагам нищо в него.” Добро момиче.Част от тръпката обаче е да не се подчиняваш на фундаменталната психология. Сексът в ануса е забавен поради същата причина, заради която е весело да вбесиш учител, да се изпикаеш на полицейска патрулка или да подпалиш църква. Само че, тук внимавай, единствената институция, срещу която се бунтуваш, си ти самата. Това е висш пилотаж. Нещо като да съкратиш тъпа шестмесечна терапия с цел „да опознаеш истинските си чувства” в 20 минути. За разлика от подпалването на църква след това ще можеш да си запазиш работата и да останеш продуктивен член на обществото.

 

ТРЯБВА ДА ГО ИСКАШ
Това не може да бъде забавен експеримент, който си правите, за да разнообразите връзката си.Предполагам, че в идеята няма нищо нередно, но тогава ще се разсейвате от мисли, като „Oх, малко е неприятно” или „Надявам се да не получа пикочна инфекция”. Така няма да влезете в атмосферата на секса отзад. Желанието трябва да дойде от дълбоката нужда да се почувствате упадъчно и тя трябва да се изрази/започне от езика на тялото, а НЕ от дипломатични компромиси, като „Добре, миличко, може да ми го набуташ там, ако обещаеш да дойдеш с мен на сватбата на братовчед ми” (Бляяяк, има ли хора, които договарят секс по този начин?). Смятам, че има точно време и място за аналния секс и когато този момент настъпи – той ще ви каже. (Шегувам се.)(Не съвсем.)

 

АНАЛНИТЕ РАЗКЪСВАНИЯ КАЛЯВАТ ХАРАКТЕРА
Да, случвало се е анусът ми да кърви в продължение на седмици (не постоянно, това е налудничаво) и нека ви кажа – не бих го заменила за нищо на света. Всъщност убедена съм, че изживяването на анално разкъсване ще ви помогне да разберете света, защото знаете ли какво? В живота трябва да се справяш с неща, които предпочиташ да избегнеш, като например кръв да тече от анусът ти. Изживяваш дни, в които не искаш да ядеш, защото не искаш да акаш, защото не искаш наново да отвориш раната на задника си, която се надяваш да заздравява. В крайна сметка разкъсването се оправя и ти а) искаш да го изживееш отново или б) взимаш предпазни мерки следващия път.

 

ВОЛНА ДЕГРАДАЦИЯ
Не, не са ме малтретирали като дете. Не, баща ми не ме е бил или зарязал. Защо е толкова необяснимо да смяташ, че момичетата всъщност ги кефи да ги чукат? За това сме създадени. Създадени сме да поемаме пишки. Такава е функцията ни. Това не ме прави низша или безсилна, прави ме щастлива. Преди да осъзная, че ми е готино да ме третират като боклук, правех скучен, ужасен, П-във-В секс. Започва с рицарско благородство и свършва след един насилен, слаб оргазъм. Няма нужда да е така!

 

ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД
Най-лошото, което може да се случи, е перфорация на ануса. Пфффф! Точно като вагиналния секс  - трябва да свикнеш и първоначално е странно

абе и мъжете трябва да практикуват анален секс

абе хора, ебете се за здраве! Много секс, пък без значение къде си го вкарвате!

абе и мом4етата трябва да се ебат. моя кур е добър за тази работа