Forums  ›  Sex - Секс  ›  All for sex - Всичко за секса
 

Swiss Navy 2в1 "Нейния и Неговия"

Swiss Navy 2в1 "Нейния и Неговия"

 

3.07.2014 Представяне на продукта:  Swiss Navy 2в1

Първото нещо което ми направи впечатление от лубрикантния гел на Swiss Navy 2 в 1 е това което се забелязва най много отначало а именно формата му наподобяваща  флакон от дезодорант само че разпологащ с два вместо с 1 бутон за изпомване на съдържанието. Бутоните са оцветени в 2 цвята лилав/за мъже/  и розов/за жени/.Не знам за вас , но лично аз съм обсебен от формата на самия флакон защото е супер лесен за употреба и ако можех щях да сложа всичките си лосиони и дезодоранти и каквото още ползвам във такъв флакон.

5256b28f4baf41e68620813e475969f1.jpg

Готиното на лубриканта е че може да се използва и за 2та пола посредством 2та бутона разположени отгоре му.  

Лубрикантът е известен още като "Лубрикант за двойки" което ще рече ако се досещате че е именно и подходящ за 2ки водещи активен сексуален живот ,може да се ползва и от всички останали които желаят да опитат нещо ново  или нещо по така... разнообразявайки сексуалния си живот  и достигайки нови висоти и приятни изживявания.

Когато лубриканта се използва при жените той действа като стимулиращ гел подобно на WET Wow дествайки като увеличава притока на кръв върху зоната по която е употребен лубриканта правейки я по кръвоснабдена и по чувствителна в съответствие с което възбудата става по-силна и по-продължителна по принцип такъв тип възбуда може да се усети най-силно  около и във вагиналната зона но и при някой от представителките на нежния пол такава възбуда се получава и във гръдната зона именно гърдите в зоната на зърната.

Използвайки се при мъжете лубрикантът действа като подобряващ гел.Както при женския така и тука  също имаме увеличаване на притока на кръв само че се концетрира  само във зоната мъжкия полов орган пениса с което ерекцията става по мощна а самият член по здрав с което секса става много по интригуващ.

 

Хубавото на самия продукт е че не съдържа вредни химикали а е произведен само и единствено ментол и ментово масло които са си чисти и природни съставки.

За по-добра ефективност и максимално удоволствие  ви препоръчвам да използвате лубриканта в комбинация с нашите презервативи на Amor  http://toys-commerce.com/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=5348  Поради това че  лубриканта е произведен само от чисти и природни съставки го прави абсолютно съвместим за използване с презервативи което е голям плюс за всички понеже удоволсвието си е удоволствие но безопастноста  си е на първо място в днешни дни. Някой от мъжете обаче смятат презервативите като ограничител на удоволствието   също и когато си сложиш такъв все едно че имаш гума върху пениса и др. такива подобни мнения от представитилите на мъжкия пол. Точно за ТОВА  са помислили и създателите на този уникален лубрикант със специалната си формула която прави  нас  мъжете  по-чувствителни и отвътре т.е нервните окончания около пениса стават повече и се концентрират в  зоната на главичката  с това удоволсвието от  секса е още по-голямо, единствения недостатък е  понеже лубрикантчето е на водна основа след намазване той се  абсорбира доста  бързо и след това става малко трудничко да се намажете след като вече сте сложили презерватива.

 

ВНИМАНИЕ!! Лубриканта не е контрацептив и не е подходящ за хора  алергични към мента и ментолови продукти защото може да пречени сериозни обриви и инфекций.

 

Като за финал можем да обобщим че продукта е страхотна вариант за тези  на които WET Wow им се струва прекалено еднообразен и желаят да усетят ново и уникално удоволствие далеч по мощно от това което са ползвали досега. Едно е сигурно че с този лубрикант удоволствието и постиженията ви в кревата  ще прелетят отвън космоса без значение къде и кога го използвате. ;)

 

Надявам се че тази статия и съвети ви бяха полезни едно специално благодаря на колегата ни Alex007 който я написа, до нови срещи приятели ;)