Flamingo Ads

Description

Стриптийзът (на  английски strip – събличам се, tease – дразня) е еротичен танц , при който танцуващият  се разсъблича постепенно, частично или напълно.Лицето което извършва стриптийз е по-известно като стриптизьор  или екзотичен танцьор.

Стриптийзът въплъщава идеята за секса и сексуалността  посредством танц. Последният може да се извършва със или без музика . Стриптийзът може да се практикува както от много млади, така и от по-зрели мъже и жени. По време на танца основната част на движенията се пада на бедрата.

Заведенията, в които се извършва стриптийз обикновено се наричат ​​стриптийз клубове, въпреки че самият стриптийз може да се извършва и на места като кръчми ,театри  музикални зали или на други организирани събития.

Театрите за стриптийз са нощните клубове. На такива места човек ако си плати, може да получи индивидуално представление. Актьорът стриптийзьор може  да слиза  от сцената и да се разхожда сред публиката , но никой от посетителите няма право да ги пипа......в повечето случаи.

Photos
Rate
2 votes
Recommend
 
Мъжки Стриптийз