Flamingo Ads

Description

Bathmate е революционно устройство за обща грижа и уголемяване на пениса , при която е признато като световен лидер . В допълнение , редовната употреба на Bathmate държи пениса в отлично състояние, твърд като скала , дълготрайни ерекция и повишено сексуално удоволствие.

Въпреки, че продуктът може да се използва във въздуха, най-добрите резултати за получаване на максимално уголемяване на пениса е , когато се използва с вода, в банята или ваната .

Силата на Bathmate е в това, че той е проектиран от отлични инженери, които разбират напълно механиката на вакуума , когато се прилага към пениса .

Традиционните въздушни помпи са ползвани в продължение на десетилетия и на практика всеки, който има работилница може да си направи помпа от пластмасова тръба и създавайки вакуум около пениса. Това не значи, че всички въздушни помпи са евтини и елементарни, някои въздушни помпи са качествени продукти и дори се използват в болници за лечение на еректилна дисфункция например. Bathmate използва вода за да създаде частичен вакуум около пениса , което го прави различен и това е разбирането за пневматика (въздух) , за разлика от хидравлика (вода) , които са довели до този революционен пробив в пениса здравеопазването и аксесоарите.

За Повече информация моля, четете във Форума на Групата !!!

Photos
Rate
8 votes
Recommend
 
Bathmate : Hydro Max