Flamingo Ads

Description

Брент Евърет (на английски: Brent Everett, роден на 10 февруари 1984 г. в град Муус Джо, Саскачеван) е канадски гей порнографски актьор и режисьор. Той се снима в гей порнографски филми за различни студия в САЩ.

От първите си изяви в началото на 2003 г., Евърет участва в повече от четиринадесет продукции за широка гама от студия.

В началото на работната си кариера Брент бива класифициран от студиите като Туинк (т.е. млад гей, в края на пубертета си или в началото на двадесетте си години, с малко или никакво окосмяване по тялото и лицето си). Въпреки това днес, поради по-едрото си и по-мускулесто телосложение, вече не се вписва напълно в този термин. Той има няколко татуировки на ръцете си, като на дясната има изобразен свитък с три китайски йероглифа, които се четат „Дъстин“ (да си тинг 达斯汀). Също така има две линии като татуировка под левия си лакът.

Евърет практикува т.нар. Беърбек (на английски: Bareback - незащитен секс) във филми за различни студия (включително и дебюта си в „Barebacking across America“ за Tipo Sesso, когато е на 18-годишна възраст), като в повечето от тях участва с гаджето си Чейс Маккензи, с когото започва своята кариера в порното (макар че понякога практикува незащитен анален секс с други актьори). Маккензи се появява в много филми, в които ясно проличава Евърет като главен актьор. В повечето участия, Евърет е както активен, така и пасивен в своите филми.

Брент Евърет никога не подписва договор за участие като „ексклузивен“ с никоя от големите порно компании, за разлика от много други актьори. Това му позволява лесно да минава от едно порно студио в друго. Евърет се появява като плакат-модел в списание Freshmen през септември 2003 и има много изяви като модел в списание Playguy. През 2004 г. той участва заедно с Брент Кориган в спорния филм на Cobra Video Schoolboy Crush.

С цел да разшири кариерата си в порното, Евърет отваря собствен абонаментен сайт в края на 2004 г., като предлага видео стрийм, изтегляния на снимки, шоута с уеб камера на живо, както и онлайн магазин, в който продава своето използвано бельо, DVD филми и др. Освен това Брент основава своя собствена дистрибуторска компания под името „Triple X Studios“ за която той се снима и режисира филми.

През август 2006 г., Channel 1 Releasing обявява, че Евърет ще участва в три нови филма за Chi Chi LaRue: Sized Up, Starting Young, and 2nd Inning: Little Big League 2. Той бе интервюиран от Джейсън Сехрест за KSEX радио на 8 ноември 2007 година. Видеото на интервюто е налично на блога на Брент.

През септември 2008 г., Брент Евърет оповестява публично плановете си да се омъжи за гей порно звездата Стив Пеня. Двамата сключват брак в малка семейна церемония на 3 октомври 2008 г. в Сан Диего, Калифорния.
Източник: wikipedia.org

Photos
Rate
1 votes
Recommend
 
Brent Everett